30-gallon vandvarmer vs 40-Gallon varmt vand opvarmningsanlægget

Opvarmning af vand i dit hus er en af de største udgifter i dit hjem. Af nogle skøn er det ofte den næststørste udgift, tegner sig for 11 procent af din forbrugsregning. Så at sikre, at du vælger den rigtige vandvarmer til dine behov og familiens størrelse vil direkte påvirke dit budget. En vandvarmer, der er for stor vil kun have dig unødigt at holde vandet varmt at du ikke bruger, og en vandvarmeren, der er for lille vil efterlade dig kuldegysninger i bruseren, da det varme vand løber ud.

Regelmæssig eller høj efterspørgsel

Sørg for at du har den rigtige størrelse vandvarmeren til dine behov. Udover kører et varmt bad og sprøjt, omfatter regelmæssig behov for varmt vand ved hjælp af en vaskemaskine og opvaskemaskine. Høj efterspørgsel ville opfylde behovene hos teenagere og de ekstra varmt vand kræves til boblebade og oversize bade. Da du vil sandsynligvis have din vandvarmer i mindst 10 år, ser ind i fremtiden for hvad dine behov vil være, når du vælger en vandvarmer.

Hvornår er en 30-Gallon Tank passende?

En 30-gallon vandvarmer er virkelig kun relevante i en situation. Hvis dit hjem har kun en eller to personer bruger varmt vand på regelmæssig efterspørgsel niveau, kan du slippe af sted med ved hjælp af en mindre tank, hvis det er opvarmet med gas. I virkeligheden, bør du kun overveje en 30-gallon tank, hvis din plads til vandvarmeren er meget begrænset.

Når en 40-Gallon Tank er egnede

En 40-gallon vandvarmer giver dig et par flere muligheder. En 40 eller 50 gallon vandvarmer er normalt, hvad de fleste huse vil have installeret. Hvis der er en eller to personer i hjemmet gør en stor efterspørgsel efter varmt vand opvarmet med gas, eller at gøre regelmæssig efterspørgsel med varmt vand opvarmet af el, du kan bruges et 40-gallon tank. Hvis dit hjem har 3 eller 4 personer stiller løbende krav til varmt vand opvarmet med gas, kan du også bruge en 40-gallon tank. Andre muligheder vil kræve større tanke.

Omkostninger

Prisforskellen mellem en 40-gallon vandvarmer og en 30-gallon tank er ubetydelig. Forskellen kan være mindre end $10. Det vil koste mere for 40-gallon tank at holde vandet opvarmet hele tiden, men hvis du køber en velisoleret tank, denne omkostning kan holdes under kontrol, og forskellen vil formentlig være værd at have varmt vand, når du har brug for det.

Andre overvejelser

En anden overvejelse i din købsbeslutning er genfindingsprocenten (antal gallons af vand, der kan opvarmes i en time). Finde ud af, hvor hurtigt din tank genoplader efter brug. Den standard genoplade er omkring 40 gallon en time, men en hurtig genopladning er 55 gallon en time. Læring BTUs af tankene vil fortælle dig, hvor hurtigt en tank kan opvarme vandet.

Relaterede artikler