Badeværelser og toiletter i Basement Remodeling

Badeværelser og toiletter i Basement Remodeling

Hvis du er på udkig efter ekstra plads i dit hjem, du ikke lede længere end kælderen som en mulighed. Nogen kælder projektet ville blive forbedret af et badeværelse. Ikke kun ville din familie nyde godt af at have et badeværelse og toilet på dette niveau, men yderligere badeværelser i et hjem tilføje til sine gensalgsværdi.

Vurdere din kælder

Før du begynder din kælder remodeling projekt, skal du tage et nærmere blik på området for at se om der er eventuelle større reparationer, der skal gøres. Hvis der er store revner i væggene, bliver du kan kigge på alvorlige reparationer, før du selv begynde at tilføje en badeværelse og toilet. Din kælder skal levere tilstrækkelig dræning, eller du kan være ude på bekostning af at tilføje en sump pumpen for at fjerne vand fra kælderens sub grade placering. Kælderen skal være relativt tørre, før du sætter op vægge og tilføje gulvbelægning. Kigge efter tegn på skimmel og meldug, der viser for meget fugt. Den elektriske ledninger skal også være tilstrækkelig til at opfylde behovene hos noget, du planlægger at tilføje kælderen tilsætning. Når du er færdig med din vurdering, skal du kontakte en professionel bygning inspektør for en second opinion. Desuden, hvis du planlægger at fortsætte, skal du bruge grundlæggende oplysninger skibsinspektøren skal gælde for eventuelle byggetilladelser.

Placering af kælderen badeværelse

Når du arbejder på plantegninger for projektet kælder, bestemme, hvor du ønsker at sætte på badeværelset. Placere den i et hjørne betyder, at du kun nødt til at konstruere to vægge rundt i lokalet og ikke fire. Et vindue giver lys og gør det muligt luftstrøm ind i badeværelset. Placering i nærheden af en ydre væg gør det også lettere at udlufte badeværelset. Hvis kælderen allerede har rindende vand, er det en god ide at angive badeværelset nær vandkilde at spare udgifterne til kører ekstra vandledninger. Det samme er tilfældet med afløb til badeværelset.

Falde og skubbe

Når du planlægger din kælder badeværelse, skal du holde tanken om efteråret og skub i tankerne. Hvis den eksisterende kælder giver mulighed for tilstrækkelig hældning for et passende fald vand, kan du oprette en under-grade badeværelse uden større ændringer i kælderens struktur. Da vandet strømmer ned ad bakke, er falder en del typisk let at opnå. At få vandet kan være en anden sag. Push betyder ikke kun tvinger spildevand ud af VVS-systemet, men det betyder også, at skubbe kloakken gasser gennem tilstrækkelig ventilation. Hvis passende afløb er ikke tilgængelig i kælderen, før du begynder den remodeling projekt, kan du nødt til at grave ud en del af kælderens plade til at tilføje ekstra afløb for at forbinde badeværelset til kloakledning.

Bruge en blikkenslager

Selv om du er en dygtig gør-det-selv, hverve hjælp fra en autoriseret blikkenslager til at planlægge placering af Badeværelse Kampprogram. Mange kommuner kræver, at en autoriseret blikkenslager installere forsyningslinjer og afløb til at opfylde bygningsreglementer. En blikkenslager kan også rådgive dig om de bedste toiletter til brug i kældre, samt andre energibesparende inventar, såsom brusehoveder. Efter forsyningslinjer og afløb er på plads, kan du selv færdig på badeværelset.

Relaterede artikler