Hvad fødevarer gøre god Gopher agn?

Gopher er en gnaver, der kan forårsage alvorlig tingskade. Dette er ikke begrænset til virkningerne af deres fodring på din have eller andre planteliv. De kan skade underjordisk vand leveringssystemer samt græstørv og samlede landskabspleje af din værftet. Hvis du har besluttet at være proaktiv og agter at bruge en mekanisk fælde i forhold til en gift-baseret, kan en agn fødevarer øge den fælde effektivitet.

Forbs

Gophers tendens til at spise en række forskellige former for græs og vegetation. I en naturlig tilstand, vil du se, at gophers feed rabat på alt fra normale græs til buske mindre sorter af træer, der er fundet i din værftet. Agn, overveje at yde, hvad er kendt som en radiokortet. Nogle arter inkluderer mælkebøtte, figenkaktus kaktus og lucerne. Tricket er, at disse plantematerialer ikke være til stede hele din ejendom så agn vil være den eneste fødekilde for gophers vil blive tiltrukket.

Andre fødevarer

Ifølge University of California er der en række forskellige husstand fødeemner, der kan også bruges i gopher fælder. Kilden nævner specifikt "salat, æbler og gulerødder" som potentielt levedygtig agn fødevarer. Som nævnt ovenfor, sikre, at din ejendom ikke råd til andre områder, hvor disse fødekilder---som i haver eller lignende---er let tilgængelige for gopher, således at de kan forblive lokkende. University of California foreslår også jordnøddesmør som agn mad---vil dette helt sikkert ikke findes andre steder på ejendommen.

Trap-rigning

Du kan bruge mad i en boks stil fælde eller en knibtang fælde. Boks fælde, finde udløseren wire og sætte maden til den bageste del af den. Knibtang fælde vil normalt have en flad gryde komponent. Agn skal placeres bag dette så godt. Sætte fælden i burrow du har placeret. Hvis du har gravet ned i hule, vil du ønsker at dække op i hullet. Du kan bruge noget fra spadestik til pap for dette trin.

Overvejelser

Når du vælger en agn, overveje holdbarhed. Med nogle kommercielle lokkemad, morsels er designet til at tåle dårligt vejr og vil ikke smuldrer hvis det regner før produktet er blevet indtaget. Emner som gulerødder og peanut smør kan også modstå lidt af regn. Når æglæggende agn, fokusere på disse områder eller gravhøje, der synes at have de friskeste snavs omkring dem. Være parat til at udføre flere applikationer. Gophers tendens til ikke at blive tiltrukket af lokkemad i perioder med ekstreme vejrforhold (enten varmt eller koldt) så planer om æglæggende agn i moderate temperaturer.

Relaterede artikler