Hvordan at tilføje franske accenter

Hvordan at tilføje franske accenter

Sommerhuse i Frankrig indarbejde barok og galliske stilarter til at dekorere deres rum. Intim, mindre rum er oprettet ved hjælp af udsmykkede møbler, tæpper og gardiner. Blomster og silke er to franske accenter set i en række franske Boligindretning eksempler. Tilføje franske accenter til dit hjem er let, hvis du kender en lille smule om Boligindretning og også hvor man kan købe dine nye fransk indretning.

Instruktioner

•Opret mindre, intime rum snarere end store værelser. I en "Hamptons hjem med et fransk Accent" i Elle Decor viser en Boligindretning, at franske boliger ofte havde værelser, der var kun 18 fod lange eller brede. Det betød at der var begrænset plads til at dekorere, men også at gardiner kan bruges til at adskille større rum og opdele områder i intime værelser.

•Vælg tekstiler med det franske slot Versailles i tankerne. Fra gardiner til puder, studere omfattende fransk interiør design. Pink silke med broderede blomster mønstre, foret gardiner og Plys sofaer med separat puder er nogle fransk-inspirerede ideer fra Elle Decor.

•Tilføj piedestaler til formelle dining rum og entreen. Placere planter, statuer og buster oven på piedestaler til at oprette en historisk føler for dit hjem. Potteplanter blomst planter, herunder buketter, ses ofte i fransk indretning som inventar af sofaborde og accenter for hjørne tabeller.

•Opret eller køb vægbeklædning og tapet fra franske designere, som de Gournay, der bruger indviklede blomst og mønstre for at dekorere vægge i pastelfarver.

•Purchase accenter fra franske forhandlere. Mange Boligindretning hjemmesider appellerer til franske Boligindretning. Har en bred vifte af ure, spejle, kunstværker, lamper, borde og vægdekorationer med fransk Accent. Pierre Deux er en anden online detailhandler, der sælger møbler, indretning, tæpper, bordplader, belysning, totes og tasker, tapet og tekstiler.

•Visit websites som pæn hjem for at se eksempler på franske accenter bruges i boligindretning. For eksempel, viser La Bastide de Marie, et hotel i Frankrig, en bred vifte af forskellige franske accenter i deres galleri på pæn hjem. Deres værelser kombinerer omfattende silke møbler til potteplanter og udsmykkede elfenben indrettede sideborde. Freind.org er en anden hjemmeside helliget til fransk interiør designideer.

Relaterede artikler