Hvordan du ændrer start ledningen i en Cub Cadet Model 18M

Hvordan du ændrer start ledningen i en Cub Cadet Model 18M

Start ledningen i din Cub Cadet 18M er, hvad giver motoren til at vende sig og engagere. Hvis ledningen er knækket eller slidt, skal du erstatte den med en ny. Du behøver ikke at tage din Cub Cadet 18M ind i en service butik at få ledningen udskiftes. Du kan gøre det selv med blot et par fælles værktøjer omkring dit hjem for at spare tid og penge på reparation.

Instruktioner

•Fjern de bolte, der holder reb på rebet boliger. Se over den metal hjul, der trækker ledningen i krumtaphuset. Bruge din skruenøgle til at fjerne boltene holding hjulet boliger til krumtaphuset.

•Anvend en skruenøgle til at løsne den bolt holder metal hjulet på plads. Trække den metal hjul ud af krumtaphuset. Snoede foråret kommer med hjulet, når det er slukket.

•Træk din gamle rebet ned af snoede forår med fingrene. Notér hvordan rebet var rullet rundt om hjulet remskive. Binde en lille knude for at sikre reb til metal hjulet og derefter spole det rundt om hjulet.

•Sæt hjulet tilbage ind i huset, og derefter erstatte de bolte, der holder det på plads. Trække det nye reb en lille smule for at sikre, at det tilbagetrækningskraften. Check det snoede foråret hvis rebet ikke tilbagetrækningskraften.

•Udskift boliger og bolte holder boliger på plæneklipperen. Tråd din nye reb op plæneklipperen på træk håndtaget. Fjerne den gamle reb fra træk håndtaget, og installere din reb til det med en knude.

Relaterede artikler