Hvordan du arrangerer møbler i en kvadratisk plads

Hvordan du arrangerer møbler i en kvadratisk plads

Med lidt fantasi, kan du arrangere møbler i et kvadratisk rum på en interessant måde. De fleste af os kender ikke intuitivt den bedste måde at arrangere vores værelser, så ikke føler sig dårligt, hvis du kæmper med det. Når du følger anvisningerne nedenfor, kan du se at den rigtige placering gør hele forskellen.

Instruktioner

•Find din omdrejningspunkt. Er der et stort vindue, pejs eller fladskærms TV på værelset? Står over sofaen i retningen. Dette vil forankre din plads, fordi der er nogle logik til arrangementet. Hvis der er plads, sætte en sofabord bag din sofa.

•Sæt din TV skab i en vinkel i hjørnet af lokalet hvis dit TV kan flyttes væk fra kabelforbindelser. Ansigt sofaen til kabinettet. Hvis du har en sektionsopdelt sofa, vinkel hjørne af gennemskåret, så det vender mod midten af tv'et.

•Arrange stole på begge sider af sofaen, og sted et sofabord foran sofaen til magasiner og samlerobjekter. Sørg for, at sofaer, stole, end tabeller og sofaborde er flere fødder væk fra væggen.

•Opret en intim læsning og samtale plads i dit studie. Trække sofaer eller stole fra væggene, og arrangere dem, så de står over for hinanden. Placer en sofabord mellem dem, hvor dine magasiner og bøger bliver stablet.

•Sæt dine reoler mod væggen til venstre eller højre på sofaen og stole i undersøgelsen. På den modsatte væg der kan være en pejs, et vindue eller TV, men disse vil ikke være focal points.

•I dit soveværelse, placere bed i en vinkel i hjørnet af lokalet, i stedet for op mod en væg. Dette skaber lindring fra den traditionelle orden af soveværelse møbler arrangement og energizes en kvadratisk plads.

Tips & advarsler

  • Placer coastere under din sofa eller seng, hvis du flytter møbler over trægulve.

Relaterede artikler