Hvordan du indstiller termostater på vandvarmere

Hvordan du indstiller termostater på vandvarmere

Ifølge det amerikanske Department of Energy, for hvert 10-graders (Fahrenheit) reduktion i vandets temperatur, kan du spare mellem 3% og 5% i udgifter til energi. Sænker vandets temperatur også hjælper med at bekæmpe den globale opvarmning ved at reducere dit kulstof-fodaftryk. Du kan justere termostaten på din vandvarmer ved blot at dreje en skrue på hver af vand opvarmningsanlægget termostater. Men indstilling af temperaturen under 130 grader vil fremme bakterievækst ansvarlig for nogle grimme biologiske trusler, såsom legionærsyge.

Instruktioner

•Test vandtemperaturen i dit badeværelse. Der er bundet til at være nogle varmetabet mellem vandvarmeren og brusebad. Tænd varmt vandhanen og køre vand i et glas tørretumbler, når vandet når dens fulde temperatur. Indsæt en madlavning termometer sonde i vandet, tillade termometer et minut til at registrere temperaturen, og aflæs temperaturen på termostaten.

•Subtract brusebad vandtemperatur fra varmelegeme indstilling temperatur. Dette er den omtrentlige mængde af varme, i grader Fahrenheit, vandet mister mellem vandvarmeren og brusebad. Holde denne figur i tankerne, kan du nu beslutter dig på antallet grader til at forøge eller formindske termostat indstillinger.

•Locate termostat på din vandvarmer. Et elektrisk varmeapparat er udstyret med to elementer, så der bliver to termostater; en øverst og en nederst. Du bliver nødt til at fjerne metal plader for at få adgang til termostater, som kan være skjult bag isolering. En gas vandvarmeren har en enkelt varmekilde og et enkelt termostat beliggende nær bunden af tanken. Termostaten har en udsat dial, som du kan dreje med hånden til den ønskede temperaturindstilling.

•Drej slukke for strømmen til vandvarmeren hvis det er et elektrisk varmeapparat af snubler den relevante breaker Tænd din elektriske panel.

•Tag top termostaten dække ved at skrue de to skruer med en stjerneskruetrækker. Flyt isolering til side for at udsætte termostaten indstillingsskrue med sin hvide trekantede pointer, midt i en dial-type temperatur gauge.

•Drej stilleskruen med en flad-head skruetrækker til at forøge eller formindske indstillingen af det ønskede antal grader besluttet under trin 2. Erstatte isolering og dækpladen. Gentag trin 5 og denne ene på den nederste termostat. Sørg for at indstille begge termostater til den identiske temperatur indstilling for at opdele belastningen ligeligt mellem de to varmelegemer. Slukke for strømmen tilbage på, hvis din vandvarmer er elektrisk.

Tips & advarsler

  • Hæv eller sænk vandtemperaturen trinvist ved 5 grader. Det vil tage fire timer for temperaturen at udligne. Teste hane temperatur før omjustere.
  • Fabrikker sat vand opvarmningsanlægget termostater mellem 140 og 150 grader. Der er en høj risiko for skoldning mellem disse temperaturer.

Relaterede artikler