Hvordan man drapere et loft med stof til en børnehave

Hvordan man drapere et loft med stof til en børnehave

Når en lys og luftig børnehave passer din udsmykning ordningen, skal du bruge stof til at gøre det ske. Skabe en blød look i en baby værelse ved hjælp af stof til at line en række overflader. Bruge tyl, silke eller endda let bomuld til at drapere et loft med stof til en børnehave. Organza stof er ren og skær, billig og kommer i mange forskellige farver, hvilket gør den ideel til dekoration af børneværelset loft.

Instruktioner

•Measure loftet med målebånd til at bestemme mængden af stof forpligtet til at drapere loftet. Måle fra et hjørne af rummet til centeret. Hvis du har en lys stativ på center, måle til omkring 3 inches før den lampen. Formere denne måling af.5 at tillade dig at swag stof langs loftet. Tilføje yderligere yardage, hvis du ønsker at forlænge stof lige mur ned fra loftet. Dette giver dig nok stof til en swag fra et loft hjørner til midten af loftet.

•Multiply yardage for ét stof swag af fire hvis du ønsker at oprette fire swags fra hvert hjørne. Multiplicere yardage for én swag med otte, hvis du ønsker at oprette otte swags fra hjørnerne og punkterne halvvejs mellem hjørnerne.

•Purchase den krævede længde af stof. Klip stoffet i fire lige store længder, hvis du opretter fire swags og ind i otte lige store længder, hvis du opretter otte swags.

•Mark placering af loftet skruen kroge, ved hjælp af målingerne i trin 1. Tegne en "X" om 1 tomme inde i hvert hjørne af loftet. Find midten af loftet, hvis du ikke har en lys stativ og placere et "X" på dette punkt. Du vil hænge alle swags sammen på et center krog. Hvis du har en lys stativ, gøre "Xs" omkring 3 inches væk fra armaturet i en diagonal linje fra hvert hjørne. Hvis du hænger otte swags, finde halvvejs mellem hvert hjørne og gøre "Xs" på disse punkter. Du vil hænge to swags sammen på midten, så du ikke behøver yderligere center kroge til otte swags.

•Drill pilot huller på hver "X" og drive kroge i loftet.

•Sno en 6-tommer stykke snor omkring slutningen af et stof swag og bindebånd stramt. Hænge swag ind på en center krog af strengen indpakket. Trække stoffet til hjørne, swagging det smukt mellem de to kroge. Binde en anden 6-tommer stykke snor omkring stoffet på det punkt du vil hænge den på krogen. Hænge stof på hjørne krog af strengen indpakket og tillade den ende til at hænge lige ned.

•Gentag proces til at hænge hver stof swag fra byens hook(s) ud til hjørne kroge. Gentag processen for at hænge de yderligere swags mellem hver hjørne krog, hvis det er relevant.

Relaterede artikler