Hvordan man høste Switchgrass frø

Switchgrass, kendt botanically som Panicum virgatum, er en flerårig høje prærien græs, der producerer frø hoveder i sommermånederne. Switchgrass er naturaliseret i mange stater og også er dyrket som en prydplante, foder til drøvtyggere, bio-masse input for brændstoffer, jord ændringsforslag, samt for jorden dækning og erosion control. Switchgrass frø er typisk høstes med mekaniserede kommercielle landbrugsmaskiner i stor skala, men små mængder af frø kan nemt være høstet med håndkraft for brug af et hjem gartner.

Instruktioner

•Harvest din switchgrass frø i den senere sommer eller efteråret når vejret er tørt og græs frø pigge hold modne frø, men har ikke endnu eller bare begyndt at splintre, hvilket betyder, at frøene er løs eller bare falder fra deres tarme i frø-hoved. Afhængig af art og sort og voksende klima, kan denne periode varierer fra slutningen af juni gennem September eller i begyndelsen af oktober.

•Klippe ned modne græs frø hoveder med en kommerciel maskine eller med sakse. Sever stilke seks inches over jorden for at give vinteren isolering til rødderne og understøtter hurtig genvækst. Holde græsset stiklinger i en solid container, så frøene ikke er tabt, da seedheads får skubbet under og efter høst.

•Separat frø fra græs plante og tarme af agiterer seedhead mellem fingrene og ryster frøene i en skærm sien eller sigten. Udvælge alle de større ikke-frø materiale med dig hænder, ikke vil flyde igennem skærmen. Gentag denne proces, indtil du har kun switchgrass frø tilbage i screeningsværktøj eller sigten.

Tips & advarsler

  • Du kan forudse en høst af 75-150 pounds af frø eller mere for hver halve acre af sunde switchgrass plantning.

Relaterede artikler