Hvordan man laver en Tree Trunk tabel

Hvordan man laver en Tree Trunk tabel

Der er noget om natur, der beroliger og lindrer sindet. Desværre, ikke alle har let adgang til den skønhed, som naturen giver. Bor i en ejerlejlighed i Manhattan eller andre andre urbane steder giver ikke de skovklædte visninger, der bor i mere landlige områder kan. Der er stadig en meget nem måde for naturelskere at trække et stykke af naturen ind i deres hjem. Gør en tree trunk tabel er ikke kun let, det er på mode. Den æstetiske appel af sådan et bord giver mulighed for smukke, naturlige tekstur samt et unikt stykke møbel, der vil vare næsten evigt.

Instruktioner

•Find en stump omtrent 30 inches i højden, helst med bark stadig på det. Sørg for enderne er så fladt som muligt. Hvis det er nødvendigt, skær enderne med en motorsav til niveau dem.

•Sand ender med en elektrisk sander. Målet er ikke at gøre dem perfekt glat, men at udjævne store led og ridser.

•Kontrollér sikker stumpen er tør. Brug en børste, sprede en lys frakke af vandbaseret polyurethan øverst på den stump, der bliver til bordpladen. Lad denne frakke tørre og derefter gentage mindst to gange mere. Gør det samme på andre overfladen af stumpen, når toppen er tørret.

•Brug en sprayflaske, sprøjte vand-baseret-polyurethan jævnt over hele begge sider af stumpen. Gentag processen mindst to flere gange, at lade hvert lag tørre før du tilføjer en anden.

Visning på undersiden af stumpen, markere fire jævnt fordelt steder rundt omkring i omkreds, så hjul kan knyttes. Læg dem omkring 3 eller 4 inches fra kanten af bordet. Brug 2-tommer dæk skruer til at vedhæfte hjul til stumpen. Hjul skal have låsning hjul, så bordet kan flyttes nemt men kan fastgøres til en placering, når det er placeret korrekt.

Tips & advarsler

  • Husk at lade mindre skønhedsfejl alene; træ er et naturmateriale og de individuelle egenskaber er hvad der gør det tiltrækkende som en møbler medium.

Relaterede artikler