Hvordan man laver Log træmøbler & tilbehør

Hvordan man laver Log træmøbler & tilbehør

Skoven byder på et væld af materiale velegnet i crafting smukke møbler og tilbehør. Snoet og sammenfiltrede træer præsentere træstammer og grene, der kan høstes og dannet i smukke og holdbare stykker af hjem møbler. Vinstokke, kegler og agern kan bruges til interessante blomsterarrangementer. Planter fra skoven kan transplanteres som dekorative accenter i hjemmet haven. Udforske skoven og opdag skjulte skatte til at forbedre dit hjems rustik indretning.

Instruktioner

•Gather interessante grankogler, agern, gevirer og sten til brug i din craft-projekter. (Brug plastic affaldsjournal poser til at indeholde dine fundne elementer. Bære en anden affaldssæk at afhente nogen papirkurven du kan støde på i skoven. Respekterer naturen og Efterlad kun fodspor i skoven.)

•Vi vinstokke og grene til at dekorere spejle, håndværk billedrammer eller kranse eller til brug i blomsterarrangementer. Elskere af alle ting naturlige vil finde en bred vifte af kviste og lemmer til at pynte log-bygget Boligtilbehør såsom lamper, bogstøtter, reoler, pels reoler og skabe. Brug skarpe Sakse til at gøre et rent snit til at fjerne den vin eller en filial. Skad ikke moderplanten eller træ.

•Vælg stående døde træ til at høste for møbler logs. Kigge efter træer, der er bøjet eller misdannet eller præsentere burls, knob, eller "kat ansigter", at tilføje karakter og charme til den færdige stykke. Bruge en motorsav eller håndsav til at skære træet. Fjern overskydende lemmer før transport. (Altid stak din lemmer pænt, væk fra sporet. Bunken af lemmer vil give levested for smådyr og rydde op i rodet.) Drivtømmer, der er fast er også en stor byggemateriale.

•Peel bark fra logs hurtigst muligt efter opskæring. Nogle håndværkere fjerner kun en del af barken skal forblive en rå, rustik look til den færdige stykke. Brug et draw kniv eller en lille luge til at fjerne barken. (Fældede træer sent efterår eller vinter, hvornår sap er nede. Når sap ikke strømmer gennem træet, er det lettere at skære og lettere at skrælle.)

•Kontrollér en skitse af stykket af møbler eller tilbehør du ønsker at opbygge. Saml dine materialer. Bestemme størrelsen af hvert stykke, du vil bruge i dit design.

•Sand hver brik til din ønskede grad af glathed. Traditionelle Træsektoren hånd sand hvert log stykke før montering. (For en hurtigere, bearbejdet finish, ansætte en lille power sander med 100 grus papir. For detaljerede slibning, afslutte slibning jobbet med 200 grus sand papir.) Når du opretter en design, indarbejde usædvanlige korn mønstre, burls eller knob.)

•Craft mortised og senen leddene med en skarp kniv. (Hvis du bruger værktøjsmaskiner, en chucking værktøj (svarende til en blyantspidser) kan bruges. Når crafting slidstærk, robust og smuk log møbler, lamper og tilbehør, er tætsiddende samlinger af allerstørste betydning. Arbejde langsomt til at fabrikere en lun fit uanset hvor logs er joinforbundne.

•En komplet stykke. Efter samling, sand overflader igen, let med et fint grus sand papir. Støv, og aftør stykke med en fugtig klud til at fjerne alle spor af savsmuld. Forsegle træ med linolie. Varm olien lidt ved at nedsænke en container i varmt vand. Anvende med en blød klud, gnide olie i træet.

Relaterede artikler