Hvordan man montere en TV på spånplader

Montering af en tv på en væg er ofte gjort så tv kan ses fra flere områder i det rum, hvor det er installeret. Når du monterer et tv til enhver type af væggen, er det nødvendigt at bruge de korrekte bøjler til at sikre det er fastgjort til væggen. Spånplader er en type af pressede bestyrelsen anvendes som reoler og til andre applikationer. Det er muligt at montere et tv på en partikel bestyrelsen væg, ligesom det er monteret på gipsvæg.

Instruktioner

•Tryk på en stud finder mod spånplader væg og Find studs bag væggen. Køre stud finder indtil det røde lys tændes og markere stud steder med en blyant. Fortsætte ned ad væggen indtil længden af fjernsynet er blevet dækket på væggen.

Uddelingen de medfølgende beslag på hver af de stud steder, efter producentens instruktioner specifikke til det tv, du installerer. Predrill gennem Træfiberplader og ind studs bag det, hvis det er nødvendigt, og sikre de kantede parenteser i sted. Stramme beslag på plads med LAG'er skruer og en skruenøgle.

•Løsn bolte knyttet til fjernsynet stå med en skruenøgle. Fjern standeren og alle bolte fra fjernsynet, så kan det nemt være fastgjort til væggen. Sikre de medfølgende beslag til bagsiden af tv'et på den rigtige placering ifølge producentens anvisninger.

•Stram ned skruer på tv med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Løft op i fjernsynet og har en hjælper holde ene ende, mens du holder den anden. Skub de kantede parenteser i fjernsynet i parenteserne allerede installeret på væggen og fastgør dem på plads.

•Undersøg fjernsyn og kontrollere det er lige på væggen og sikkert på plads. Tilslut alle ledninger og gøre tv fungerer korrekt.

Relaterede artikler