Hvordan man opbygger en landlig køkkenbord

Et køkkenbord i et landkøkken er ofte en favorit familie tilholdssted. Byg dit eget land-stil køkken tabel ved hjælp af regenereret laden træ, en gammel trædør eller tykke, brede planker. Den rustikke aspekt af et landkøkken bør ikke ignoreres; nød nye planker med kæder eller en nød bord til at gøre den træ ser slidt. Plette den færdige tabel i varme toner til at koordinere med kabinetter i dit landkøkken.

Instruktioner

•Klippe 10-inch-wide-by-2-inch-thick træplader til den ønskede længde af dit køkkenbord. Skær så mange bestyrelser som du skal oprette den ønskede bredde for tabellen. For eksempel, hvis du ønsker en 40-tommer-dækkende tabel, skåret fire boards til den ønskede længde.

Sand både sider og kanter af de træplader med en orbital hånd sander ved hjælp af medium-grade sandpapir. Altid sand med korn. Fjern snavs og sand alle overflader igen, ved hjælp af lys-grade sandpapir. Fjern snavs.

•Sand de fire bordben med lys-grade sandpapir i hånden.

•Distress den ene side af de træplader og alle fire bordben ved at ramme dem med forskellige størrelser af kædeled. Du kan også bruge hammere og et nød bræt med søm og skruer til at oprette ufuldkommenheder i træ. Hvis sørgeligt træ forårsaget Splinter skal vises, skal du fjerne dem med medium sandpapir.

•Aftør hver bord og ben med en fugtig klud til at fjerne resterne tilbage fra slibning og sørgeligt.

•Stain begge sider og kanter af hver bord separat til at koordinere med dit land indretning. Pletten bordben til at matche. Altid pletten i retning af kornet. Efter farvning, pels de samme overflader med flere lag af polyuretan.

•Sæt boards, nødstedte side ned, på en flad overflade. Sørg for, at enderne flugter. Vedhæfte en metal beslag stribe på tværs af bestyrelserne til at slutte sig til dem sammen kan du også bruge en 2-tommer-kvadrat træ strip, men sørg for at plette det først.

•Sæt et bordben i hvert hjørne af bordpladen ved hjælp af træskruer eller lille L-beslag.

Relaterede artikler