Ideer til indmuring et hus

Ideer til indmuring et hus

Mursten hjem er mere holdbare end sidet med træ eller vinyl. Hvis derfor dit murstenshus sidder i området, der modtager hyppige orkaner, kan du være berettiget til en reduktion på din boligejer forsikringspræmie. På den anden side, hvis du ønsker at tilføje mursten til dit hjems ydre til rent æstetisk formål, kan materialet tilføje visuelle interesse når parret med andre typer af sidespor.

Fuld vægge

Indmuring hele dit hus er ikke et lille projekt. Men hvis du går til en traditionelle klassiske eksteriør, der skiller sig testen af tid, mursten er det. Hvis du vælger mursten finer eller bygge et hus, der er kun én mursten bred, kan vandskade medføre, hvis det er ikke korrekt vedligeholdt. Medmindre du er yderst kyndige i dette felt, er consulting nogen med erfaring og know-how bydende nødvendigt at undgå fremtidige uheld.

Accent mursten

Ved hjælp af mursten på bare en væg i dit hjem, som vender ud mod gaden, skaber en illusion af et murstenshus uden prisen på sidespor hele strukturen. Andre idéer omfatte indmuring kun halvvejs op i huset og slutter den øverste halvdel med supplerende sidespor, eller indramning døre og vinduer med mursten indsatser i stuk eller murværk for en interessant arkitektonisk strejf.

Naturlige mursten

Uanset hvor meget du bruger på dit hjem, tilføjer naturlige mursten interesse til traditionelle og moderne udendørsbrug. Hvis du er på udkig efter en statelig tilstedeværelse på din blok, mursten indeholdende nuancer af røde, tilbyder guld, brune og rust en klassisk luft. Mursten i grå eller underspillet sorte og hvide nuancer medvirke til at skabe en atmosfære der minder om vintage brostensbelagte gader eller moderne industrielle distrikter.

Malet eller hvidkalkede

Hvis du elsker tekstur af mursten, men ikke sin traditionelle visuelle appel, ændre farve til at passe ind i din udvendige design-ordningen. For eksempel, Hvidte dine mursten at gøre dem vises ud af en æra, gået, eller til at matche en lurvet chic landskabspleje design. Eller male dem enhver nuance til at passe ind i en farverig moderne udendørs udsmykning plan. Solid farver er muligt, samt integrere accent farver på nogle af mursten eller male vægmalerier til virkelig afspejler din individuelle personlighed.

Relaterede artikler