Indstillinger for at skjule en kolonne i et rum

Hvis du sidder fast med en kolonne midt i et rum og kan ikke længere stå at kigge på det, er der camouflage strategier, du kan bruge til at gøre det forsvinde. De følgende ideer løber fra enkle til komplekse. Man kan endda udløse en unik idé genereret af din højre hjernehalvdel, der fortjener at blive medtaget i denne artikel. Selvfølgelig, hvis du skjule din kolonne glimrende, holde en fest og en af dine gæster har en ekstra øl, tingene kunne blive interessant.

Male kolonnen

Se ud over kolonnen til den vægfarve, der ligger ud over. Matche op farve og kolonnen vil synes at være en del af baggrunden ved første øjekast. Hvis farvetilpasning er et problem, chip ud en del af væggen maling nær gulvbrædderne og tage det til din lokale maling butik, så en computer kan scanne og kopiere formlen maling så tæt at malinger vises identiske. Glem ikke at lappe op det område, du brugte til at trække en prøve.

Tapet kolonnen

Blend i en del af de tapetserede baggrund, der ligger ud over kolonnen. Målet er at tapet bare i kolonnen side, der møder øjet, når du kommer ind i lokalet. Papir alle fire sider, og kolonnen vil skille sig ud, når de ses fra forskellige vinkler. Omhyggeligt trimme og anvende papiret til den kolonne, du har målrettet mod. Hvis du har en overlegen øje, prøv at line op mønster med ene på væggen og du vil oprette den perfekte optisk illusion.

Re-formål kolonnen

Surround-kolonne med en specialfremstillet reol, der tilslører det helt. Du skal bruge Tømrer værktøjer og fremragende måling færdigheder til at oprette en 360-graders bog enhed fra bunden eller købe fire præfabrikerede enheder lidt bredere end den ene side af kolonnen. Placer reoler og bruge lodret tømmer skær til at integrere de fire sider. Maling eller pletten. Fyld hylderne med bøger, samlerobjekt kunst og indrammede familiebilleder.

Wrap kolonnen

Klog hardware selskab produkt innovatorer er kommet op med en idé for kolonnen "vikler" at tilbyde smukke nye lever til grimme kolonner. Du køber en længde på det materiale, der er dimensioneret til højden og bredden af kolonnen (med en lille overlapning) og installere det på den oplagte måde: wrap og forsegle. Dekorere din nu-smuk kolonne, som du ønsker. Iført wrap, kan du igen kærlighed, at gøre kolonnen rummets centrum for opmærksomhed.

Slå det ind i et træ

Denne eventyrlystne, komplekse projekt kræver alvorlig snedighed færdigheder, men slutresultatet er umagen værd. Opbygge en armature omkring kolonnen med hønsenet og derefter fylde området med en skulptur materiale: gips i Paris, papmaché, arkitektonisk beklædning materiale eller brunt stof til mode en kuffert. Sikre grene af blade i en cirkel omkring stammen bruger hardware, der er skjult i løvet. Denne installation er ikke for amatører, men hvis du kan trække det ud, kolonnen du så uglesete kunne blive din stolthed og glæde.

Relaterede artikler