Indvendige glasfiber vs beklædningen isolering

Indvendige glasfiber vs beklædningen isolering

Medmindre du bor i et glashus i et klima, der ikke kræver opvarmning eller aircondition, spiller beklædningen og isoleringsmaterialer en vigtig rolle for hvordan dit hjem er struktureret. Glasfiber isolering er en af de mest almindelige typer af materialer, der anvendes i boliger i USA beklædningen opretter og definerer facade "skallen" af boligen og giver platform og base for anvendelse af isoleringsmaterialer såsom glasfiber.

Glasfiber

Glasfiber isolering er normalt pink eller gul i farven og er tilgængelig i tæppe-lignende batts, som du ruller ind på indvendige overflader såsom gulve eller søm til vægge og lofter. Det er lavet af glas, der er blevet spundet ind i lange fibre, som derefter vævet og beklædt med et materiale til at binde spundet glas fibre sammen. Glasfiber voksede i popularitet i løbet af 1960erne som et "sikkert" alternativ for asbest. Som med mange isoleringsmaterialer, har nogle mennesker bekymringer om glasfiber med hensyn til potentielle sundhedsrisici for dem med allergi og dens mulige links til kræft. Som et resultat, vælger nogle mennesker ikke at bruge glasfiber inde i kanalen arbejde for varme-og ventilationsanlæg, og i stedet fokusere på at begrænse dens anvendelse til kappematerialer anvendes til gulve, vægge og lofter, som ikke slutter til ventilations kanaler i boliger og bygninger.

Beklædningen

Beklædningen er udtrykket bruges til at beskrive det lag af materiale, der dækker den udvendige overflade af ramme et hjem eller en bygning. Fælles beklædningen materialer omfatter krydsfiner og fiberplader. Isoleringsmaterialer, fiberglass, polystyren og folie-faced polyisocyanurate, er også former af beklædningen materialer når de påføres udvendige vægge. Beklædningen materialer stabilisere rammen af bygningen og giver en overflade til fastgørelse af den endelige udvendige materiale, såsom træ eller vinyl sidespor eller murværk materialer på vægge og tagmaterialer. Beklædningen danner også en isolering-type barriere for at forhindre varmetab ved blokerende luft ind gennem de udvendige vægge af en bygning.

Ligheder

Isoleringen og beklædningen er komponenter af hvad der betegnes som "kuvert" af et hjem eller en bygning. Konvolutten indeholder enhver form for materiale, der anvendes til at samle de udvendige og indvendige vægge. Hver komponent — herunder glasfiber og beklædningen — har hvad der kaldes en "r-værdi." Denne talværdi satser materiale til dens isolering kapacitet til at holde varm luft i og kold luft ud af bygningen. For eksempel, r-værdi for 1/2-tommer krydsfiner beklædningen er 0,63, og r-værdi på 3-½-tommer batt glasfiber isolering er 11,00, ifølge Colorado Energy.org. Kombinationen af de to materialer vil bidrage 11.63 til den samlede r-værdi på hjemmets mur forsamling.

Forskelle

Glasfiber er et isoleringsmateriale, og beklædningen er et strukturelt materiale. Glasfiber er primært anvendes på indvendige vægge, mens beklædningen bruges primært på ydervægge. Glasfiber, har af natur, en højere r-værdi end kappematerialer fordi som isoleringsmateriale det er designet til at bidrage til den samlede energieffektivitet i en bygning. Kappematerialer, på den anden side definere hjælper med at den form og struktur af en bygning, så den har et helt andet formål fra glasfiber isolering.

Relaterede artikler