Mit tøj spændeskive gør en dunkende lyd

Mit tøj spændeskive gør en dunkende lyd

En tøj vaskemaskine, der gør en Baspumpende lyd kan tilføje forværring til vaskeri dag. At finde ud af, hvorfor din vaskemaskine at larme, være opmærksom på om det kun hamrende under spin cyklus eller hele tiden.

Ubalanceret belastning

Hvis dit tøj spændeskive gør en dunkende lyd under spin cyklus, belastningen kan være ubalanceret. Stop maskinen, åbner døren og omfordele tøj. Hvis maskinen er en top-loading model, blot sørge for vasketøjet er jævnt fordelt rundt om tromlen. Hvis det er en front-loading model, Sørg for, at fleste af vasketøjet ikke er bundter op mod den ene side af tromlen.

Uensartede maskine

En tøj vaskemaskine kan gøre en dunkende lyd hvis det ikke er plan. Læg en plan oven på vaskemaskinen og kontrollere, at det er plumb, side til side og front-to-back. Justere nødder på Skives fødder med en skruenøgle til niveau vaskemaskinen.

Utilstrækkelig Subflooring

En skive, der hviler på utilstrækkelig subflooring kan gøre en dunkende lyd som det vibrerer under forskellige cykler. Subflooring på en anden historie, for eksempel, kan ikke være solidt nok for vægten af en skive. Placer et stykke krydsfiner eller kraftig gummi polstring under vaskemaskinen til at afhjælpe dunkende.

Relaterede artikler