Mursten pejs Mantel ideer

Ildsteder har en vigtig rolle i enhver indretning, og de er forbedret betydeligt, når indrammet af en egnet mantel. En pejs mantel kan defineres som den hylde, der går over toppen af en pejs, eller hylde og matchende ramme, der går rundt om hele pejsen. En mantel kan blødgøre udseendet af mursten pejs, og tilføje en dekorativ touch passer til et værelse, designet i en bestemt stil.

Håndskårne

For et rustikt look, så prøv en håndskårne mantel stykke. Disse er tilgængelige som enkelt hylder til at blive installeret over ildstedet åbning eller fuld størrelse frames, der omgiver den hele pejs. Fortvivl ikke, hvis det ikke svarer nøjagtigt til størrelsen af pejsen åbning, fordi disse udskårne stykker vil se passende enten måde. Til din stue eller spisestue, kan du vælge en smagfuld vinstok motiv. For en kabine kig efter en mantel med elg, Bjørn og vaskebjørn udskæringer.

Antik og Præfabrikerede beton

Finde en antik pejs mantel farvet eller malet i en farve, der fungerer godt med farven på din mursten pejs og indretningen. Disse er tilgængelige som reproduktioner på online specialbutikker eller som originalerne på arkitektoniske bjærgning værfter. Eller overveje præfabrikerede beton mantels, som kan være brugerdefineret gjort, og tonet i en række farver.

Malede Mantel

Overveje at male dine mursten pejs off-white og omgiver det med et simpelt træ mantel i en matchende nuance af hvid. Eller forlade mursten farve, som det er, og ramme det med kontrasterende udseendet af en hvid mantel. En anden mulighed er en imiteret marmor mantel hylde med rige terra cotta grundfarven og off-white marmorering. Se ressourcer for mere information om imiteret marmor teknikker.

Tømmer Mantels

For et enklere udseende, så prøv bred bjælker af solid white pine, Douglas Gran eller egetræ tømmer, enten som en enkelt hylde øverst på din mursten pejs eller en fuld surround. Disse store stykker af tømmer er slebet og farves, afslørende naturlige, smukke træ korn og knuder. Eller spare penge og installere faux bjælker over din pejs. Disse også vejer meget mindre end ægte træ. Faux bjælker ligner ægte træ, fordi de er lavet af skimmelsvampe, der blev dannet af ægte træ træ.

Spaltegulve

Installere en spaltegulve stil mantel lavet af teak eller egetræ, der strækker sig både vandret og lodret op på siden af din pejs. Bruge en danske stil sofabord eller bænk som reference for design. Køre lameller op pejsen langt nok, så du kan hænge sconces eller fotos fra lameller.

Relaterede artikler