Sådan Decorate med usynlig mur afsatser

Sådan Decorate med usynlig mur afsatser

Usynlig mur afsatser, også kaldet flydende hylder, synes at flyde på væggen med ingen synlige nedenunder støttestruktur. Formålet med udsmykning er at skabe et sammenhængende miljø, der er behagelig, indbydende og komfortabel. Hvis et objekt i et værelse er også usædvanlig eller synes at trodse tyngdekraften, kan dette objekt faktisk forringer den sammenhængende blanding af rummet. For at reducere den usynlige støtte bør spørgsmålet til en nysgerrighed hylden synes at være lige så afbalanceret med mindre genstande af kunst. Det informerer tavst gæsten at hylden kan holde vægten af objekter, og gør det muligt for beskuerens opmærksomhed til at gå videre til andre dele af rummet.

Instruktioner

•Anbring dekorative flydende hylder eller usynlig mur afsatser som var arrangementet en kunstinstallation. Bruge et ulige antal hylder og forskyde placeringen af hylderne, så hver kan være dekoreret, men alle har et forhold til de andre flydende hylder.

•Tilføj en enkelt, store svævende hylde til en lille forstuen væg til brug i stedet for en tabel. Placer en enkelt hylde mellem et badeværelse spejl og håndvask for grooming småting. Gruppere flere hylder til håndklæder og bad tilbehør. Flyde hylder over en buffet i en spisestue. Reoler ordninger i større grupper fungerer også godt i opholds-, familie-og soveværelse.

•Sæt hylder i øjenhøjde når du stående, så det er nemt at se hylder og objekter på hylderne. Dette subtilt tyder på, at hylderne er fælles objekter, der kan findes i ethvert hjem.

•Arrange som objekter på hver hylde og variere detaljerne i arrangementet. Som et eksempel, arrangere sort-hvide fotografier lænede sig mod væggen og hinanden. Tilføje en krystal vase, at én side af fotografier og en farvestrålende dekorative klynge af objekter i front og side af fotografier. På en anden hylde kan du har tre farvestrålende vaser, en lille sort og hvid indrammet print og et entydigt objekt lavet af krystal. Alle valgmulighederne fortælle en slags sammenhængende historie, der understøtter relationen mellem hylderne.

•Vælg din hylde dekoration ved at bemærke typerne af kunst og genstande, som du har indsamlet i rummet. Når du har 8 til 10 elementer af en bestemt type, bliver det en samling. Sortere ud din samlinger at bemærke, hvordan de arbejder ved siden af hinanden.

•Divide dine samlinger af farve, højde, visuelle vægt, tekstur, mønster, materiale eller anden iboende egenskaber. At fastlægge ordninger for hver hylde, der tilføjer varians til din overordnede tema. Være åben for at bringe i herreløse genstande til at udligne din planlagte arrangement til at tilføje en pop af vitalitet. For eksempel, drapere en blødt tørklæde under billedrammer, eller udfylde en vase med friske blomster og scatter kronblade langs den usynlige afsats.

•Arrange dine hylder og derefter redigere. Fjerne objekter og Bemærk, hvordan hver enkelt ændring ændrer følelsen af gruppen hylde og reoler. Flytte ordninger fra en hylde til en anden for at bestemme den bedste gruppe arrangement på samme måde. Du vil straks et arrangement, når det fungerer godt.

Tips & advarsler

  • Gemme samlinger af objekter i plast opbevaringsbeholdere, der er mærket. Rotere dine samlinger i hele huset ved at placere genstande i opbevaring regelmæssigt og at bringe samlinger, der har været oplagret i lang tid. Rense dine samlinger, når de bliver dateret, falmede eller ikke har været brugt i et par år.

Relaterede artikler