Sådan foretages fejlfinding af en Poulan PPB200E

Poulan PPB200E er en letvægts weed trimmer. Snittet græs eller blade, afhænger af den vinkel, hvor enheden er afholdt. Disse er forholdsvis simple maskiner og vedligeholdelse er relativt ligetil. Problemer, der potentielt kunne opstå er linje udskiftning, tilstoppede luftfiltre, korroderede tændrør og motor oversvømmelser. Kør gennem en simpel fejlfinding tjekliste før du tager din trimmer for service.

Instruktioner

•Rengør luftfilter hvis du oplever et fald i motorens ydelse og en stigning i brændstofforbruget. Ren luft-filter dækning og området omkring det at forhindre snavs og støv fra at falde ind i karburatoren kammeret, når dækslet er fjernet. Tryk på knappen af ydersiden af dækslet air filter til at fjerne den. Fjern luftfilter. Vask filteret i en sæbe og vand løsning. Brug ikke benzin eller andre brandfarlige væsker til at rense filteret. Tillad filter til helt tørt inden du geninstallerer. Udskifte filteret og dækning. Rense luftfilter efter ca fem timers drift.

•Udskift eller ren tændrøret hvis enheden har svært ved at starte, eller ikke vil starte overhovedet. Vride og trække ud gummi tændrøret boot. Bruge tændrøret stik skruenøgle til at fjerne stikket fra cylinderen. Bruge en stålbørste til at rense korrosion fra plug-elektrode. Erstatte stikket med en anden mester RCJ-6Y stik, hvis det er nødvendigt. Installer det nye tændrør og stramme sikkert. Ikke overspænde da dette kan beskadige trådene. Geninstallere gummi boot.

•Indstil "On/Off" kontakten til "On" position hvis trimmeren ikke vil starte på grund af motoren oversvømmelser. Flyt start løftestang til positionen "Kør" og fuldt klemme udløseren gashåndtaget. Træk i starteren håndtaget gentagne gange mens klemme udløseren gashåndtaget indtil motoren starter og kører. Du skal måske trække starter håndtag et antal gange, afhængigt af hvordan oversvømmet motoren er.

•Sæt enhed på en flad overflade og flytte den "On/Off" Skift til "På", hvis motoren er vanskelig at starte når det er koldt. Langsomt Tryk på primer pære seks gange. Flyt start løftestang til "startposition". Kraftigt træk starter rebet, indtil motoren kranksæt og kører. Tillade motoren til at køre i fem sekunder, derefter fuldt klemme gashåndtaget triggeren for at frigøre den Start system.

•Udskift linjen. Tryk på fanerne på siderne af den trimmerhoved og Fjern dækslet og spool. Fjerne enhver resterende linje og rene snavs og snavs fra spolen. Udskift rullen, hvis den er beskadiget. Hold spool mellem fingrene og bøje den nye linje og Indsæt i svinget i slot i center randen af spolen. Sikre, at linjen snaps i stilling i slidsen. Wrap de to dele af linjen jævnt og fast omkring rullen i urets retning. Placer linjerne i guide slots på modsatte sider af spolen og gennem hullerne, så de er nu forlænget ud fra enheden. Placer spolen i dækslet. Kontroller, at linjerne ikke er fanget mellem kanten af rullen og væg af dækslet. Skubbe spolen, indtil coveret klikker på plads.

Relaterede artikler