Sådan handler du for kunstige planter

Sådan handler du for kunstige planter

Kunstige blomster er fælles dekorative alternativer til virkelige blomster. Kunstige blomster, eller falske blomster er som de også kaldes, undertiden foretrukne over virkelige blomster af folk, der ikke har tid til at vokse og vedligeholde levende planter. Når du køber den ideelle kunstig plante til dit hjem, vælge en, der passer til dit hjems indretning og design, så at det ikke ser malplacerede eller dominerer.

Instruktioner

•Measure den plads, hvor du gerne vil have en kunstig plante. Pladsen kunne omfatte en stor plante i en tom hjørne eller en bred bush anlæg til en stor entre eller foyeren. Før du køber en kunstig plante, bestemme størrelsen skal du ved at måle den højde, dybde og bredde i området. Vær sikker på at også måle vase eller container, der vil holde anlægget.

•Browse håndværk, haven og hjemmet decor butikker, shopping såvel som online sites for at se de mange typer af kunstige planter tilgængelige.

•Se kunstige planter i person før du køber, hvis det er muligt. Hvis du køber online, bede om at se et fotografi, der giver en slutning-oppe se på anlægget. Mens nogle kunstige planter kan ser realistisk, kan andre Se billige og falsk.

•Vælg kunstige planter, der er infunderet med UV-beskyttelse, når de er tilgængelige, så de ikke falmer hvis placeret nær et vindue eller en dør, der får lyse sollys. Nogle kunstige planter, herunder jul mange træer, også behandles med en brandhæmmende materiale.

Relaterede artikler