Sådan installeres Attic udluftningsanordning isolering

Normalt føjes en ventil til en kvist, fordi tilstrækkelig ventilation eller luft bevægelse skal vedligeholdes. En udluftningsanordning hjælper med at holde et hus relativt komfortable om sommeren og bidrager til at forebygge mod fugtig luft oprustning i løbet af vinteren. En kvist aftræk, afhængigt af hvor det er placeret, kan isoleres for at tvinge luft kun gennem ventilen.

Instruktioner

•Spray skumisolering omkring kanterne af ventilen. Indsæt dyse til spids på toppen kan begynde at bruge isolering. Spray skum over ventilen og sørg for at forlade nok plads til skum til at udvide.

•Measure de nøjagtige dimensioner af aftræk, derefter markere stykke på et ark af Styrofoam isolering. Skåret stykke ud med en nedstryger. Anbringe stykket af isolering over ventilen ved hjælp af lim, ikke negle.

•Measure længden af spær og skære et stykke af glasfiber isolering, længde med en hobbykniv. Fastgør glasfiber isolering til studs ved hjælp af en korte pistol. Når isolering er blevet installeret, skåret ud af en åbning til udluftning ved hjælp af en hobbykniv.

•Brug caulk eller fugemasse til at forsegle huller på ydersiden af ventilen. Klip enden af røret med en hobbykniv og indsætte det i caulk pistol. Tryk på udløseren til at tvinge pres fra push plade. Køre en perle rundt i kanten af udluftningsanordning at forsegle lufthuller.

Tips & advarsler

  • Bære en langærmet skjorte, bukser, handsker, maske og eye protection, når arbejder med glasfiber isolering. Alle materialer kan findes på ethvert hjem forbedring butik såsom Lowes eller Home Depot.
  • En dåse spray skum er godt for kun ét job, fordi det vil hærde hvis det ikke bruges.

Relaterede artikler