Sådan lå ud stringere

Sådan lå ud stringere

Trappen er overalt, og de har været i tusinder af år. De er hovedsagelig et simpelt koncept hvor du dividere afstanden mellem to højder og placere skridt derimellem der er mere let forvaltes end den oprindelige stigning. Mens trapper kan være lavet af beton, metal og forskellige andre materialer, involvere de fleste trapper folk opføre sig træ og vanger. Stringere indramning af trappen og lægge dem er det vanskeligste aspekt af trappe bygning.

Instruktioner

•Indstil anledning og køre til din stringere. Stigningen er måling fra din øvre landing til jorden og flugt er den måling, der bestemmer, hvor den lavere landing punkt vil være.

•Indstil hvor mange trin du vil have og derefter opdele den samlede stigning af antallet af trin. Dette vil bestemme stigningen for hvert trin. Hvis du er ved at opbygge dæk trapper og ikke har installeret pyntede på dækket, det er simpelt, men hvis du har allerede sat pyntede på, faktor i tykkelsen af slidbaner, når du gør dette math.

•Indstil run for hvert trin. For dæk trapper fastsættes dette ofte ved bredden af den pyntede du bruger minus en halv tomme for et udhæng.

•Sæt en trappe gauge til hver side af pladsen indramning. På den ene side markerer foranstaltning ud for hver skridt og på den anden anledning for hvert trin. Hvis du ikke har målere til din square, skal du knytte pladsen til en lige kant med klemmer, så du har stigningen på den ene side og køre på den anden.

•Mark toppen trin ved at placere pladsen i den ene ende af den dit lager og sporing stigningen og køre med en blyant. Udvide hver af disse linjer, så de går hele bredden af bestyrelsen. Du vil være at skære væk alt på ydersiden af disse linjer.

•Fortsæt mærkning trappen ved at placere pladsen langs bestyrelsen. Blyant mærker fra de tidligere løb du markeret bør ramme blyant mark for stigende under den.

•Mark off nederst trin på samme måde som det øverste trin. Fortsat hver linje og skære væk materiale på ydersiden af linjerne.

Tips & advarsler

  • Hvis bygning dæk trapper, højde for tykkelsen af pyntede ved bestemmelse af stigningen for din stringere.

Relaterede artikler