Trin for trin konkrete råd Installation for et badekar

Cement board er uigennemtrængelig for vand. Cement board kan faktisk sidde neddykket i vandet uden at smuldre eller bryde fra hinanden. Gipsvæg vil smuldre og rådne hvis udsat for vand. Det er derfor cement board er et passende valg for badekar omgiver. Cement board skal være installeret på væggene omkring dit badekar, før du kan fuldføre din flisebelægning projekt. De korrekte fremgangsmåde og bruge de rigtige værktøjer til en installation, der varer evigt.

Instruktioner

•Strip installation området ned til væg indramning bestyrelser ved at fjerne de eksisterende badekar surround. Lirke ud karsiderne og gipsvæg med et koben. Cut store sektioner i halvdelen med en gensidig så for at hjælpe med fjernelse. Ren er med en kost og fjerne alle rester.

•Tack asfalt følte papir til indramning bestyrelser, der dækker hele badekar område med denne vandtæt barriere. Bruge halv tomme negle og en hammer til at tack papir på plads.

•Measure området installation med et målebånd og overføre målinger til det første ark. Markere den cement board hvor det skal skære med en blyant og gipsvæg lineal. Score på linje med en barberkniv, flere gange bruger drywall lineal som guide, indtil du har en rille omkring 1/16 tommer dyb.

•Bend og snap cement board langs linjen score. Bestyrelsen fastgøres langs linjen, når trykket er anvendt jævnt. Placer cement board på et stykke træ til at ophøje afsnittet snit, og omhyggeligt gælder pres for at udføre et perfekt snap.

•Sæt cement board på væggen framing så alle sider sidder flush til ramme bestyrelser. Bore pilot huller gennem cement board med en 1/8-inch murværk bit i indramning bestyrelser. Køre skruer gennem pilot hullerne og ind i væggen indramning at montere bestyrelsen.

•Fortsæt at måle, score og snap bestyrelser til at passe i de resterende rum. Montere hvert bord på plads ved hjælp af pilot bit og skruer, indtil hele området er færdig.

Relaterede artikler