Udsmykning Tips til badeværelsesspejle & Sconces

Udsmykning Tips til badeværelsesspejle & Sconces

Badeværelser kræver en rimelig mængde af belysning af natur. Hver dag grooming kræver det. Så nyttige som ovenlyset er, væg belysning spiller en vigtig rolle også. Væg belysning giver en koncentreret område af lys, som ofte er nødvendig i badeværelser.

Flankeret spejl

Vælg en spejlet, flankeret med side kabinetter til at give ekstra opbevaringsplads. Spejl og kabinet forsamling bør være samme bredde (eller meget tæt) som tælleren vasken. Hænge inverteret væg sconces over spejlet for fokuseret lys på forfængelighed område. Messing eller børstet nikkel væg sconces er den bedste løsning for dette traditionelle badeværelse.

Fuld længde spejl

Belyse en fuld længde spejl med et par af væg sconces. Fuld længde spejle giver et samlet overblik over en person. Til tider, kan skygger eller dårlig belysning synes at gøre en person ser forfærdeligt. For at bekæmpe dette problem, skal du installere et sæt af væg sconces på hver side af spejlet. Vælg store sconces at skabe balance mellem længden af spejlet.

Standard spejl

Hænge et dobbelt sæt af sconces på hver side af en standard spejl. Kandelabre-stil sconces er en god måde at pynte på disse ellers plain spejle. Alternativt, ultra-moderne abstrakt sconces kan også arbejde med denne stil spejl.

Indrammet spejl

Installere en udsmykkede rammen omkring en standard spejl til at tilføje stil. Male stel i den ønskede farve og tilføje sconces på hver side. Vælg levende farver, såsom rød eller grøn til lys nuancer til at forbedre den kongelige følelse udrakte af spejlet.

Relaterede artikler