Vil vandmelon frø spytte på jorden vokse?

Vandmelon frø har brug for særlig pleje til at spire. Chancerne for at du spytte ud en vandmelon frø på jorden og at have bare de rette betingelser for frø til at spire og begynder at vokse er sjældne. Men hvis du har rettigheden vækstbetingelser, frø kan spire og vokse en vandmelon. Frø skal komme fra en frø vandmelon og ikke en uden kerner vandmelon.

Plantning og temperaturer

Frø skal være 1 tomme under jorden, men jordtemperaturer skal være mindst 62 grader Fahrenheit. Natten temperaturer kan ikke være lavere end 65 grader Fahrenheit eller frø vil ikke spire. Dagtimerne temperaturer i vækstsæsonen bør være mellem 70 og 80 grader Fahrenheit. Den bedste jord til at plante vandmelon frø i er en sandet lerjord jord med god dræning.

Ukrudt og vanding

Vandmelon voksende sites kan ikke have nogen ukrudt. Rødderne vokser dybt i jorden. Planterne behøver ikke regelmæssig vanding, men de tørre betingelser også hjælpe ukrudt vokser meget godt. I en have eller et felt, er området holdt weed gratis ved at dyrke jorden omkring planterne regelmæssighed.

Bestøvning

Vandmelon planter har brug for bestøvning til frugt. Der er mandlige og kvindelige blomster på planten. De kvindelige blomster producere frugt og de Hanblomsterne giver pollen. Blomster vil åbne inden for to timer efter solopgang. Dette er den kritiske tidspunkt til bestøvning. Hvis der ikke er nogen bier omkring området hvor du spytte frø for at spire, vil du have ikke nogen frugt, men du vil have en vandmelon vinstok, hvis alle andre kulturelle behov er opfyldt.

Gødning

Den jord, hvorpå vandmeloner vokse skal være rig på næringsstoffer. Den ideelle gødning er en del kvælstof, to dele fosfor og tre dele kalium. Kalkning er ikke vigtig, så længe jorden pH er mellem 60 til 6,8 dele pr. million.

Relaterede artikler