10 måder at Give dit hus et Beach Look

March 30

10 måder at Give dit hus et Beach Look

Du behøver ikke at rent faktisk bor på en strand kan nyde afslappede, laid-back strand indretning. Hvis du er slags person der kan lide at komme hjem i slutningen af dagen og sparke dine sko off, strand indretning kan arbejde for dig. Udsmykning et strand-inspireret hjem er så meget om, hvad du ikke bringe som hvad du gør.

Vægge

Farver i en strandhus er oftest inspireret af havet. Bløde blues, greens, sand nuancer, koraller og pinks arbejde i harmoni til at skabe en afslappet atmosfære. Strejf af farve, i stedet for en total infusion af det, hjælpe med at holde værelser følelse rolig. En måde at skabe en beroligende rum er at male væggene farven på sand og indføre stænk af havet-inspirerede nuancer gennem møbler og tilbehør. Hvis du ønsker dine vægge til at være en mere dramatisk touch, er der mange neutrale nuancer, der tilbyder blot en antydning af grøn, blå og pink. Male loftet hvide og trim en blank hvid for en krise, ren look.

Gulve

Holde etager i en beach-inspireret house simpelt. Naturlige trægulve, flise af nogen art eller malede trægulve med smide tæpper er alle gode muligheder i overensstemmelse med temaet. Tanken om en faktiske beach house er det nemt at rengøre, især efter personer har transporteret i vand og sand på deres tøj.

Windows

Vindue behandlinger for et strand-stil hjem bør være enkle og usminket. Der er intet kræsen om dem. Træ persienner eller persienner lavet af øko-venlige materiale er gode valg, der fungerer godt i indstillingen. Hvis du ønsker at hænge gardiner, Sørg for, at er de tilstrækkeligt lys til at give naturligt lys til at hælde ind i rummene.

Møbler

Afslappet, let-til-pleje-for tekstiler er et must i en stranden hjem. Ideen er at skabe en "ferie" føler i hvert værelse, at gøre det synes som om du har intet at gøre end at slappe af. Holde træmøbler lys og usminket. Fyrretræ eller træ, der er blevet malet i nuancer af hvid passer godt i denne stil i indretning.

Slipcovers

Slip-dækket møbler fungerer bedst, fordi det kan let vaskes efter en dag på stranden. Selvom du ikke rent faktisk bor på en strand, tilføjer slip-dækket møbler en hyggelig stemning til et rum.

Tekstur

Ligesom stranden har et utal af teksturer, indføre teksturer i hvert værelse. Sisal tæpper, vævede tæpper, chunky kast, vidjeproduktionen indkøbskurve og bambus blinds alle tilføje visuelle interesse og dybde til rum.

Strejf af sjov måde

Tricket med en beach-inspireret hjem er at ikke overdrive det. Tilføje strejf af sjov måde gennem simple ting som en stribet liv preserver på en accent stol i et soveværelse eller lille kano hængt op og ned som en bogreol.

Tilbehør

Det er især vigtigt at holde tilbehør i en strandhus simpelt. Jo flere mennesker skal se på mindre af et indtryk af noget af det er sandsynligt, at gøre. Vælg i stedet dit tilbehør klogt at gøre en større dekorative redegørelse. Brug en stor muslingeskal i badeværelset som en sæbeskål. Fyld en klar krukke med sand og vand og flyde en tændt te lys i det. Det er de små ting, der føler, at de blev tilfældigt placeret der gør en strandhus føle hyggelige.

Tekstiler

Den fremherskende tendens når udsmykning i sommerhus stil er at være undervurderet. Sørg for, at stoffer som dem, der anvendes i sengetøj, sofa puder og kaster et diskret mønster, hvis de har et mønster på dem på alle. Lag i bløde farver. Du kan aldrig få nok hvid i en beach-stil hjem.

Rod-fri

Rod dræber den rolig følelse af et hjem, så sørg for at det er rod-fri. Ikke bringe noget ind i huset, at du ikke har plads til at gemme. En del af at skabe en afslappet atmosfære for dig selv og din familie minimering af hvor meget du har støv på en regelmæssig basis. Stikning til en simpel indretning er den bedste måde at skære ned på at rodet look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com