10 ting du behøver at vide om at købe et hus

October 7

10 ting du behøver at vide om at købe et hus

Shopping for et nyt hjem er spændende, men processen med at købe en beskatning. Købere skal holde i sindet mulige faldgruber før underskrive på den stiplede linje. Selv om de fleste boligejere blive stærkt knyttet til deres hjem, ender andre i landet med beklagelse. Hvert hjem har sine fejl, men at undgå store fejl og snarer vil sikre, at du bruger dine penge opmærksomt.

Dit finansielle ry er nøglen

Hvis din kredit score er over 760, vil du kvalificere dig til de bedste renter på realkredit. Hvis din score er lavere, betale ned din gæld før søger forhåndsgodkendelse. Selv en brøkdel af en procent spørgsmål når du beskæftiger sig med sådan et stort lån.

Din Banks omdømme spørgsmål

Ikke blive lokket med den laveste pant sats på internettet: långivere ofte drille købere med en lav, kun til at udligne forskellen gennem oppustet lukning omkostninger. Långivere er forpligtet til at give et skøn over lukke omkostninger, men dette skøn kan være groft beregning. Ved at vælge en lokal kredit union eller bank, har du nogen at tale personligt med hvis tallene ikke spydighed.

Erfarne agenter og advokater gør hele forskellen

Tilbyde vejledning fra start til slut, er en ejendomsmægler uvurderlig for første gang købere. Interview flere agenter og vælge den mest minutiøse. Hvis du er en erfaren køber og give afkald på en agent, en ejendomsmægler advokat kan hjælpe dobbelttjekke du lukning papirarbejde.

Gå ud over inspektionen

Et hjem inspektør er den første linje i forsvaret i at finde skjulte defekter, men gøre undersøgelser om emner, som ikke er undersøgt. For eksempel, hvis inspektøren ikke anmeld kilde eller swimmingpoolen, gøre lektier selv.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Med stigende gaspriser, det betaler sig at stædigt overveje din nærhed til arbejde, supermarkeder og andre steder. Et mindre hus i en bekvem beliggenhed kan trumfe en mere attraktiv i en fjern kvarter.

Anmeld skoledistrikt

Selv hvis du ikke er bekymret over kvaliteten af nærliggende skoler, vil fremtidige købere være. Omdømme af lokale skoler direkte virkninger egenskabsværdi.

Bor i en HOA

Hvis hjemmet er sat i en husejere associering, Læs vedtægter og restriktive pagter før du køber. En HOA beskytter din ejendomsværdi ved at håndhæve alt fra acceptable udvendige maling farver til hvor mange hunde du kan have, men nogle forordninger kan være for strenge til din livsstil.

Støjende, nysgerrige naboer

De fleste købere er bekymret over trafik, men du bør være lige så bekymret for dine naboer. Være fed og banke på døre i nabolaget. Finde ud af, hvad ejerne lide og ikke lide om området.

Anslå Remodeling omkostninger

Købsprisen for et hjem er bare et vederlag for dit budget. Hvis du planlægger at afslutte kælderen eller redo master bad, anmode kontrolmyndigheden for en realistisk estimat og faktor omkostningerne i dit budget.

Omkostninger til egen

Ejendomsskatter, indboforsikring, utility regninger og vedligeholdelse kan gøre eller bryde dit månedlige budget. Anmode om kopier af gas og el-regninger for det seneste år, således at du kan ordentligt sammenligne hjem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com