12 måned tip til Lawn Care

September 22

12 måned tip til Lawn Care

En smuk græsplæne tager planlægning og året rundt vedligeholdelse--især hvis du bor i et varmt klima. Nogle typer af græstørv, som Svingel, kræver pleje det meste af året. Selv når en græsplæne ser hvilende og er brune i stedet for grøn, turf livet går nedenunder, der kræver gødskning, vanding og insekt kontrol. Gør dig bekendt med din USDA hårdførhed zone og opsætte en lawn care kalender til at markere ned tips til at holde din græstørv i topform. Det er vigtigt at kende din zone, så du ved, hvad de skal gøre og hvornår man skal gøre det.

Januar og februar

Befrugte rajgræs og Kentucky bluegrass i zoner 8 og højere. Skærm for insekter og larver, især hvis de seneste vejret har været varmt og fugtigt. Hvis du opdager en infestation, bruge lys herbicid og undgå ansøgninger nær blomsterbede og prydplanter beplantninger på græsplænen. (Holde ser fodbold eller skovle sne, hvis du bor i zone 7 eller nedenfor.)

Marts og April

Slåning starter for alvor på dette tidspunkt i zoner 8 og højere. Holde St. Augustine til 3 inches høj, Bermuda på 1,5 inches, zoysia på 2 tommer, og Buffalo på 5 inches. Lufte for at undgå jordpakning og top kjole med barkflis at distribuere organisk materiale til græs root systemer. Når alle tegn på frost er forbi, anvende en 12-4-8 eller 16-4-8 gødning. Anvende en pre emergent herbicid eller en "ukrudt og foder" starter i midten af marts.

Maj og juni

Zoner 7 og lavere begynder de samme omhu forslag til græsslåning, gødskning, luge og vande bruges af dem i højere zoner i løbet af marts og April. Zone 8 og frem bør være ekstra luge bevidst på dette tidspunkt og anvende en post emergent, hvis det er nødvendigt, at kontrol crabgrass og andre ukrudt; og inspicere for brune pletter eller gule striber--hvilket er tegn på møl, larver og cinch bugs. Anvende et insekticid ved det første tegn på angreb til at undgå beskadigelse af græstørv.

Juli og August

Træk ukrudt under det varme vejr i juli og August i zoner 8 og højere, versus bruger et insektmiddel. Varmen vil bare brænde Sprayen og plænen. Overveje at tilslutte eller såning med Bahia som et alternativ eller ved at kontakte din lokale kooperativ udvidelse for inspektion eller anbefalinger. Inspicere plæneklipperen vinger og holde dem skarpe at undgå makulering græsplæne og åbne muligheder for svamp og sygdom. Zoner 7 og lavere bør følge maj-juni-instruktioner for zoner 8 og højere.

September og oktober

Inspicere tørv tilstand. Patch bare pletter med nye sod. Konvertere falder blade fra træer i græstørv barkflis-- eller taske og brænde hvis træet og blade viser tegn på sygdom. Start winterizing tørv i zoner 7 og lavere. Give Svingel og centipede græs et forspring med et winterizer program i zoner 8 og derover. Vente indtil November varm græsser, såsom Bermuda og zoysia. Foretage en jord test for at kontrollere pH jordbundsforholdene og se hvis jorden behov for ændringer.

November og December

Give turf et sidste, men moderat befrugtning i zoner 8 og højere. Tjek jord fugt dybde og give plænen en god vanding for at tillade turf at overvintre med fugtig jord, som vil stimulere et stærkt rodsystem. Dem i zoner 7 og lavere kan tage en pause i et stykke tid. Imidlertid fortsætter lawn care kalender for dem i zoner 8 og højere--hvor plænepleje aldrig virkelig tager en ferie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com