12-tommer vs 10-tommer tabel Saw

May 26

Håndværkere bruger tabellen save på daglig basis, når de arbejder i forskellige træsorter og materialer. To af de mest populære, 12-tommer og 10-tommer Save, har forskellige fordele.

Om tabellen save

En bordrundsav har en klinge emerging fra tabellen, således at brugeren kan gøre præcision nedskæringer på en flad overflade. Mens en bordrundsav kan skære mange elementer, er det oftest brugt til at skære træ.

Funktioner

Bortset fra bladet bredde kommer tabeller i forskellige størrelser til mindre eller større projekter. Der er også elevation hjul, blade tilt håndtag og blad vagter til at fremme sikkerhed og nøjagtighed.

Typer af vinger

Der er forskellige størrelser og kvaliteter af vinger; 12-tommer og 10-tommer er to populære størrelser. Der er også højere kvalitet klinger til skæring specialprodukter.

10-tommer vinger

De fleste tabellen save er udstyret med en 10-tommer blade, og de fleste brugere finde denne helt passende for forskellige opgaver. En 10-tommer klinge kan crosscut en 4 x 4 stykke træ.

12-tommer vinger

Mens disse er mindre udbredt, er 12-tommer diameter vingerne mest nyttigt for skæring tykke materialer. Nogle finder, at 12-tommer blade er udsat for deformation; med praksis, kan det imidlertid være et mere nyttigt og alsidig klinge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com