16 teen soveværelse udsmykning idéer

January 6

16 teen soveværelse udsmykning idéer

Teen soveværelse indretning kan være en hård nød at knække. Teenage årene repræsenterer en fuldstændig forandring i størrelse og personlighed i bare et par år. Hvad dit barn troede var cool på 13 sjældent er stadig cool i hendes senior år. Smack dab i midten er den 16-årige lære at køre, gå på datoer, skiftende smag i musik og forberede college. Af denne grund, bør soveværelse indretning af en 16-årig ideelt præsentere noget, søger kreativitet snarere end permanens.

Stenciled væg Lyrics

Musik er soundtracket til teenage årene, og teksten kan betyde alt. Lad din teen stencilen foretrukne lyrics på væggen. Hvis bandet går ud af stil mellem midten og high school, simpelthen male over ordene.

Funky lamper

Gøre væk med standard overhead belysning, og lad din teenager, afgive en erklæring med en lys indretning består af funky lamper. Tillad din teenager til at træffe beslutning om på en håndfuld af forskellige lamper, der kan placeres rundt i lokalet for accent belysning såvel som opgave belysning.

Creative Container haven

Den 16-årige med en grøn tommelfinger bør tilskyndes til at skabe en kreativ indendørs container haven med kun én regel: ingen terrakottakrukker tilladt. Understøtte din teen fantasi ved at opfordre off-the-wall plante containere som de Knæhøje Støvler, der ikke passer din datter længere eller baseball batting hjelmen, der har siddet på bagsiden af din søns skabet i to år. Noget, som et anlæg kan passe ind i og vand kan løbe ud af er på højkant.

Malede gulv

Hvis din 16-årige har et hårdt gulv, gøre væk med din frygt og lade dit barn til at udtrykke sin kreativitet ved at male gulvet. Et malet gulv kan variere fra Day-Glo Pop Art i form af geometriske mønstre til maleri en permanent tæppe, der aldrig har bør for rengøring.

Kreative Spray kan maleri

En dåse spray maling kan forvandle din teenager hele rummet. Give ham en kan metallisk maling til at omdanne noget industrielle at forældede kommode. En anden type af spray maling kan vende en hel væg i en enorm tavle. Tillade en hip-hop entusiast til at "mærke" hendes værelse med beskedne graffiti.

Fake Fur polstring

Omdanne en kedelig gammel stol til noget virkelig funky ved at fjerne de gamle sæde puder og erstatte dem med falske pels. Falske pels kommer i en bred vifte af stilarter, der spænder fra almindelig farver til dyreprint. Stolen er ikke kun interessant at se på; men det er også sjovt at sidde.

Seng ud, sovekabine Sofa i

Slippe af sengen inde i din teenagers værelse. Tja, ikke helt. Øge det tilgængelige inde i din teenagers soveværelse areal ved at få slippe af med hvad er sandsynligvis en forældet sengeramme og erstatte det med en sovesofa. Mange teenagere vil bruge så mange nætter sove på sofaen, som de gør på sengen, og en sovekabine sofa kommer med en anden fremragende salgsargument: du behøver ikke at gøre sengen hver dag gøre rummet præsentabel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com