1700-tallet og gårde

September 26

1700-tallet og gårde

Gårde designet i løbet af 1700-tallet var det "Koloniale" stil, der dominerede arkitektur mellem 1600 og 1820. Kolonial arkitektur kan findes i Amerika og endda Afrika og Asien, men stilen stammer med europæiske kolonimagter. Kolonial arkitektur kan opdeles i flere kategorier, der varierer baseret på tendenser i colonial mor lande.

Første periode engelsk stil

Bygget i England under den tidligste del af 1700-tallet og gårde i overensstemmelse med den første periode engelsk stil. Denne stil er en kun lidt udviklet version af sen-middelalderen byggestile. Byggemateriale er næsten altid træ. Tagene er stejlt skrå. Sådan stejle tagene skyldes, at bredere tagene og luftigere værelser kræver teknik, der ikke var tilgængelige til disse tidlige arkitekter. Stejle tagene også hjulpet aflede sne. Windows i disse huse har tendens til at være koncentreret på anden sal. Dette design er et levn fra middelalderen, hvor jordoverfladen windows var en ansvar under et angreb.

Georgiske Colonial

Når man tænker på en bondegård i 1700-tallet, er georgiske kolonistil oftest Hvad kommer til at tænke. Mursten erstatter træ som det primære byggemateriale i disse huse. Lav, luftig windows erstatte de små anden historie vinduer i første periode engelsk huse. Dette foreslår en fornyet tillid i englænderes evne til at samlede rigdom uden frygt for vold. Lav, let skrånende tagene foreslå to ting. Først, at englænderne havde udviklet mere avancerede arkitektoniske teknikker. Andet, at det britiske imperium havde udvidet til mange subtropiske zoner hvor stejl tagene (et middel til at aflede snefald) ikke længere var nødvendigt.

Hollandsk koloni

Sondringen mellem georgiske koloni og den hollandske koloni er vejledende, at stigende spændinger mellem kolonimagter forårsaget kolonial arkitektur at udvikle langs separate selvom parallelle linjer. Tilpasning af arkitekturen til subtropiske himmelstrøg er en funktion af den hollandske koloni stuehus. Luftige windows og lav tagene stadig. Men byggemateriale er forskellige i hollandske Colonials. Briterne vedtaget mursten som deres materiale valg, fortsatte hollandske med at bruge træ. Men temaet for mere dekorativ, mindre praktisk arkitektur fremtrædende i hollandske Colonials og godtgøres i deres lyse, farverige maling--ofte blå eller gul.

Spanske Eclectic

Spansk eklektisk er faktisk en kolonistil. Men markant forskellige status for Spanien som en kolonimagt er afspejlet i disse boliger idiosynkratiske design. Efter at Spanien falmede som en supermagt i 1700-tallet, var incitamentet til at holde med britiske og hollandske arkitektoniske design stort set fraværende. I stedet, den spanske eklektisk design hviler i høj grad på laurbærrene i 1500 - og 1600-tallet spanske huse. Den jordovn materiale, der anvendes til at konstruere hjemmene afspejler Spaniens begrænset adgang til træ. De brede vinduer i spansk Eclectics, i modsætning til vinduer i andre colonials, afspejler de langvarige realiteter af den spanske klima, snarere end nogen ny tilpasning af colonial landestandarder. Alt i alt var dette design de mest arkaiske design produceres regelmæssigt i 1700-tallet, men det er siden blevet genoplivet i Amerika.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com