18 Poulan Pro kædesav kæde problemer

May 24

En af de mest afgørende komponenter på en Poulan Pro 18 kædesav, kæde, skal glider glat over de bar sværd og næsehjul ved høje hastigheder. Hvis denne kæde kan ikke spinde med fuld fart, eller overdreven friktion hober sig op på grund af forkert smøring, vil du snart bære ud din kobling og eventuelt din krumtap. Kæder har brug for regelmæssig slibning, under og efter hver brug og regelmæssig vedligeholdelse kontrol for at sikre, at de arbejder sikkert og korrekt.

Kedelig kæder

Kæder, uanset om du er en ekspert loggeren eller nybegynder, har brug for masser af skarphed. Selvfølgelig som nybegynder, skal du bruge mere at holde kæden skære jævnt. Når kæden er korrekt skærpet, vil du opdage at kæden trækker sig gennem snit og du bør ikke være nødvendigt at skubbe ned til at gøre et snit. Hvis du finder du presser hårdt til at skære igennem træ eller din nedskæringer svaje til venstre eller højre, skal du stoppe og tage sig tid til grundigt skærpe din kæde. Skære tænder på en kæde har tre vinkler og hver af disse vinkler skal være korrekt justeret. Ved hjælp af en runde hånd-fil kan tage længere tid end en maskine skærpet kæde, men du vil være i stand til at slippe af med flere rifter, buler og grater. Tage sig tid til at læse og lære hvordan man korrekt skærpe din kæde. Det vil spare dig en masse tid i det lange løb som skæring vil gå meget hurtigere, og du vil forbruge mindre energi.

Slidte kæder

Kæder er designet til at slå op og smidt væk. Hvis du opdager en masse skære problemer og kæden er næsten gemt til kernen, tøv ikke med at erstatte kæden med en ny. Også som du skærpe kæden, hvis du bemærker, at flere af tænderne er mindre end resten, vil du enten nødt til at indsende alle tænder ned til den mindste tand størrelse eller bare udskifte kæden.

Forkert smøring

Sværdet har brug for korrekt smøring til at holde kæden kørende ved høje hastigheder. Hvis baren olie bliver afbrudt eller blokeret, før den når baren, din kæde vil begynde at varme op og du vil bære ud næsehjul på baren, kædehjul på koblingen og endda din kobling sko fra den ekstra friktion.

Bent Guide Links

I bunden af hver tand bruger en guide link til at køre på tværs af de bar sværd og næsehjul. Hvis kæden bliver kastet fra baren let under opskæring, kan du have én eller to links, der er bøjet og at få klemt på bar eller tandhjul. Næste gang du fjerne din kæde, inspicere hver link til Sørg for at det ikke er bøjet eller stærkt slidt ned. Desværre, disse links ikke kan være bøjet tilbage på plads, så du bliver nødt til at udskift kæden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com