1902 soveværelse idéer

November 5

1902 soveværelse idéer

Tidsperioder giver masser af inspiration til boligindretning. Vælg fra en æra, såsom stopgarn indretningen af brusende ' ere, eller få ideer fra hændelser i et bestemt år. For eksempel, giver dekorere et soveværelse med år 1902 i tankerne dig flere interessante og unikke temaer til at arbejde med.

Piger

Hvis rummet er for en lille pige, finde en feminin tema fra 1902. En mulighed er Beatrix Potter's "The fortælling af Peter kanin," som blev offentliggjort første gang i år. Du kan fortolke denne idé løst ved at dekorere det med udstoppede kaniner, kanin tapet og et sengetæppe og pude shams, at indslag den lodne lille væsen. Eller bruge Peter Rabbit, selv. Se online for Peter Rabbit soveværelse sæt, købe et par Peter Rabbit kunst stykker og sætte en Peter Rabbit grænsen på væggene.

Drenge

Palæontolog Barnum Brown opdagede de første Tyrannosaurus rex fossile i 1902. Og hvad kunne være en bedre tema til en dinosaur-kærlig lille dreng? For de soveværelse vægge, har en Tyrannosaurus rex vægmaleri malet, ligner bare T. rex eller alle former for dinosaurer. Find en T. rex soveværelse sæt med et sengetæppe og matchende gardiner. Dekorere med plast T. rexes, dinosaur sækkestole og lampeskærme, og bruge stencils og maling til at sætte dinosaurer på Soveværelsesmøbler.

Unge

En 1902 tema kan også arbejde godt for teenagere. Levi Strauss, opfinder af bluejeans, døde i 1902. Hylde hans minde med denim soveværelse. Dette projekt er billige, og du kan gøre det med din teenager. Blot besøge sparsommelighed butikker og secondhand tøjbutikker, købe flere billig par jeans, vask dem og skære dem op. Derefter bruge materialet for at gøre denim gardiner, pudebetræk, accent puder, et sengetæppe, en klud tæppe, pude dækker for alle stole og hvad der ellers kan du eventuelt. Balance ud alle mørkeblå med hvide vægge, og du har en iøjnefaldende Strauss-inspireret soveværelse.

Voksne

Victoriansk stil udsmykning var stadig meget på mode i 1902. Varemærke udseendet af denne stil var overflod. Værelserne featured stenciled lofter, vævede tæpper, pyntepuder med frynser, lysekroner og væg sconces. En fælles væg behandling var en mørk-paneled valnød eller mahogni lavere mur, så en stol jernbane og en blomstret tapet på den øverste væg. Gardiner var tunge velour gardiner med kvaster. Kunst inkluderet malerier i forgyldte rammer og tapeter og stoffer, der anvendes som vægtæpper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com