1930s Art Deco-interiør dekoration

December 16

1930s Art Deco-interiør dekoration

Art deco-stil er et look, der først har vundet popularitet mellem 1920erne og 1940-erne. Stilen er ofte forveksles med Art Nouveau, selvom to har flere subtile forskelle, herunder et renere og skarpere overordnede udseende med art deco. Nøglen til designet var at skabe en mere eklektisk udseende end i generationer tidligere. Det overordnede udseende var overdådige og moderne og tog stikord fra smykker design, mode og indarbejdet antydninger af eksotiske kulturer. Dristige farver, skåret glas og plast accenter er alle en del af den overordnede stil.

Farve

I årene op til 1920 ' erne, neutrale toner herunder fløde og beige blev mest almindeligt anvendt i hjemmet. Art deco-design lejlighedsvis bruges disse nuancer som en kulisse for levende rum men anvendt accenter i dristigere farver. Denne kombination holdt samlede fornemmelsen af rummet beroligende-- men med et strejf af moderne stil. For dem, der ønsker at virkelig omfavne bevægelse, lyse nuancer af rød, var gul og turkis ideelle, som var kombinationer af sort og hvid blandet med fed accenter.

Gulvbelægning

Linoleum var alle vrede under 1930s art deco-look. Det var en forholdsvis billig materiale med en bred vifte af farver og mønstre at vælge imellem og var let at pleje. Brug af geometriske mønstre var almindelige, især en sort og hvid kontrollør design. Kombinerer en almindelig farve med en kontrastfarve grænse var en anden mulighed. Tæpper lagt over gulvet var en kombination af dristige farver og geometriske mønster, herunder kvadrater, cirkler, iris blomst og boomeranger.

Møbler

Som med andre aspekter af art deco-indretning, møbler featured stærkt geometriske figurer og mønstre og blev multi-farvede. Indianske motiver, florals og lignende mønstre blev brugt på møbler, og udsmykkede træ udskæringer eller glas arbejde afsluttet stykket. Indrammet kunst accent vægge, ofte i dristige farver eller med biler æra eller patriotisk temaer. Borde og stole var normalt kompakt og designet med ornately udskårne træ eller mere ideelt, moderne metaller med vinyl top.

Lys

Belysningen var et vigtigt aspekt af art deco-design. Selvom ikke alle hjem af æra havde elektricitet, var belysning turneringsplaner både æstetiske og funktionelle. Glas og krom var de ledende materialer til disse stykker, som var så enkel og strømlinet at supplere resten af rummet. Væg - og loft-monteret lys var almindelige, det samme var Skrivebordlamper med tromme stil nuancer i dristige farver og mønstre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com