1930s køkkenmøbler

March 7

1930s køkkenmøbler

Retro design giver boligejere mulighed for at udstyre en plads med udseendet og fornemmelsen af en tid gået. I 1930 ' erne legede køkkenmøbler en ren, undertiden farverige look. Køkken møbler stykker fra 1930-erne blev også funktionelle, hvilket gør dem en god mulighed for at designe et køkken i dag.

Farve

Køkkener fra 1930-erne anvendes dæmpede toner i deres design. Cool blues og dæmpede røde og gule var almindeligt parret med en monokromatisk sort og hvid.

Design

Køkkener i denne æra featured Shaker-stil kabinetter, karakteriseret ved almindelig, æske ramme paneler på dørene. Ser til bjærgning virksomheder eller speciale butikker for ruller af ubrugte linoleum vejledende af æra. Magic kokken komfurer var et must-have i dag. At genopfinde udseendet af 1930s apparatet i dag, kig til antikke butikker, som specialiserer sig i den oprindelige model. nogle modeller har dog ændret sig således at ovnen ikke kræver belysning, hver gang den tændes.

Materialer

Køkkenmøbler var lavet primært af chrome og havde glatte hjørner. Træ stykker blev malet til at matche indretningen af rummet. Grøn og rød blev to populære nuancer. Møbler stykker hvilede på mønstret linoleum gulve, hvoraf mange havde en stærk Art Deco-look. Alvar Aalto blev en fremtrædende designer i denne periode, kendt for sit slanke designet afføring, blandt andre stykker.

Overvejelser

For at mere fuldt fuldføre eller supplere 1930s look, indarbejde periode stykker og originale kunstværker fra æra. Farvet glas stykker var en stor dekorative element i denne periode, og i dag, Depression-era glas er ofte ret dyrt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com