1930s land køkken design

November 24

1930s land køkken design

Country style er ofte forbundet med Americana og patriotiske farver. Det er en kombination af stilarter fra den tidlige del af 1900-tallet og indeholder ofte nuancer i rød, hvid og blå. Det var en fælles stil i USA i hele 1930s og 40 ' erne, og en moderne version er stadig meget udbredt. I løbet af de tidlige årtier blev den værdsat for sin enkelhed og relativt lave omkostninger, en ideel mulighed i i 1930 ' erne. Et par kendetegnende for stilen er afgørende for at udfylde en land-stil køkken minder fra 1930-erne.

Farve

Farve er en nøglekomponent i land stil køkkener. Boligejere bør tænke i rød, hvid og blå toner. En anden idé til farveskemaer omfatter natur-baserede toner; Moss greens, taupe, tan og gul i næsten enhver nuance er ideelle. Selvom disse farver kan synes en smule overvældende, gøre det tilstrækkeligt naturligt lys i de fleste køkkener kombineret med den store mængde af kabinet og apparater køkkener et ideelt sted for nogle fed farve.

Gulvbelægning

Ligesom andre dele af 1930 'er landstil, er gulvbelægning ofte lavet af naturlige materialer. Vælg en holdbar gulvbelægning, der vil tåle masser af slid og ælde, undgå ridser, pletter og skår. Blandt de mest almindelige Gulvbelægning fra 1930-erne var wide-plank trægulv, normalt lavet af eg eller fyrretræ. Mursten, et andet holdbart materiale, kan også bruges, og er også autentiske til periode. For mere moderne hjem, betongulve kan vælges og stemplet for at have en hårdttræ føler, som er en mere miljøvenlig løsning end standard træ og er ofte mindre dyre.

Kabinetter

Land stil køkkener er ofte komplet med ornately detaljerede træværk og wainscoting. Kabinetter er generelt gjort i varme træ toner og er oftest høj og bred med masser af opbevaringsplads. Solid hårdttræ kabinetter med hævet, buede paneler med kroneformen er meget udbredt. I stedet for massivt træ døre, kan husejere vælge glas eller metal grill døre, ideel til visning af nips ofte forbundet med land stil hjem.

Kampprogram

Kampprogram er den primære måde 1930s-æra landlig stil kan skelnes fra moderne landlig stil. Inventar i den tidlige del af århundredet var ofte store og farvestrålende mens moderne køkkener omfavnelse masser af rustfrit stål, sort eller hvid. For at fuldføre en traditionel landlig udseende, vælge et køleskab, komfur og vask i hvid eller æggeskal. Et forklæde eller trug stil emalje vasken med kobber eller nikkel vandhaner er ideel til udseendet.

Tilbehør og møbler

Kabinettet hardware og belysning er oftest udført i smedejern, bronze eller kobber. I 1930 ' erne var væg-monteret lys eller overhead lysekroner alment tilgængelige. Hvis køkken og spisestue er knyttet, tilføje en hutch langs den ene væg til at vise fotos eller andre nipsgenstande og give tilstrækkelig plads for familien med et stort egetræ eller fyrretræ bord med bænk sæder. En udstilling af samleobjekter eller særlige familie arvestykker er fælles i landlig stil. Tilføje et par potteplanter og blomster vil fuldføre udseendet og bringe et strejf af wildlife inde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com