1940s Boligindretning

January 12

1940s Boligindretning

Med hensyn til Boligindretning var 1940 en to-delt årti. Under krigen, havde nyt hjem interiør dæmpet farvepaletter og reservedele, moderne møbler. Efter krigen, var der en genopblussen i nostalgi for tidligere, og interiøret blev præget af blomsteragtige mønstre og blandet påvirkninger.

Påvirkninger

Interiør design under anden verdenskrig var reservedele og utilitaristiske. Udsmykning efter krigen var præget af munter interiør med flere påvirkninger, herunder Art Deco, moderne og Dansk genoplivning. Mennesker har ikke en masse penge, så de brugte en blanding af møbler og accenter. Den blandede stil var begyndelsen til hvad der nu kaldes "vintage" periode.

Sekundære farver

De sekundære farver, herunder orange, grøn og violet, blev anbefalet af designere og bruges i mange hjem i løbet af 1940. Det var ikke ualmindeligt at have lilla tæpper og matchende grønne gardiner og lænestole; lavendel vægge og smaragd grønne tæpper var en anden fælles kombination. Farverne var mættet, men ikke alt for lyse: laks pink med baby blå, mørk kirsebær rød med hvid.

Blomsterprint

Blomsterprint var en fælles 1940s tema, om hjem var mere moderne, traditionel eller eklektisk i overordnede stil. Stuen gardiner, især fremhævet tendensen. Hvis den blomsterprint var ikke fed, derefter kontrast baggrundsfarven af stoffet normalt rummets vægfarve. Baggrund også ingeniørvirksomheder blomsterprint og blev ofte brugt i soveværelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com