1950 'er-stil køkken dekorationer

May 5

Dekorere dit køkken i en vintage 1950s look, hvis du ønsker en ændring fra moderne udsmykning stilarter. Du kan købe en masse af tingene helt nye at du nødt til at dekorere dit køkken i en retro look. Men hvis du kan lide shopping på ejendom salg og sparsommelighed butikker, du kan finde masser af elementer der, også.

Apparater

Apparater fra 1950erne har et bestemt look om dem. Tror afrundede kanter, chrome håndtag og alle mulige farver som olivengrøn og turkis blå. Du kan sandsynligvis finde gamle apparater, der faktisk blev brugt i 1950 ' erne på Genbrugsbutikker og salg af ejendom. Men ligesom alt andet, der er årtier gammel, de kan ikke arbejde så godt. I stedet tjekke med din lokale hjem forbedring butik for retro-inspireret apparater. På den måde kan du få alle funktionerne i moderne apparater, såsom is beslutningstagere og opvaskemaskiner, med en 1950s look.

Møbler

Når det kommer til møbler i en 1950s køkken, er chrome din ven. Køb en enkel køkkenbord med chrome kanter og stole lavet af chrome. Accent køkken med chrome barstole og en chrome lampe. Vælge en bordplade i en typisk 1950s køkken farver, såsom rød, gul eller blå. Have stole og taburetter betrukket med samme nuance med stof. Overveje at matche din tabel, stole eller barstole til uanset farve du vælger for dine apparater.

Ternet

En anden populær køkken stil til 1950s var sorte og hvide kontrol. Hvis du ikke ønsker at medtage diner-stil borde og stole og retro apparater i dit køkken, få et retro fornemmelse med en ternet look. Sætte sorte og hvide fliser i et ternet mønster på dit gulv. Alternativt kan du male en væg i fed sort og hvid kontrol. Parre design med røde kabinetter eller røde accenter og dit køkken vil have en 1950s flair.

Tilbehør

Top off din 1950s design med vintage eller vintage-inspirerede tilbehør. Find apparater, såsom en brødrister, kaffemaskine og blender, der er foretaget i 1950s populære farver. Tilføje vintage forklæder, viskestykker og kogebøger til dit køkken og alle vil vide, du går til en retro look.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com