1950s diner vægdekorationer

July 26

Diners i 1950 ' erne havde en klassisk charme og unik stil at restauranter og hjem i dag stadig replikere. Brug retro vægdekorationer anvendes populært i 1950 ' erne diners for at tilføje en retro flair til væggene i dit køkken eller 50 ' erne-tema kælder. Der er fire vægdekorationer ofte forbundet med middagsgæster, som du kan bruge i dit hjem.

Tin tegn

Tin tegn for sodavand drikkevarer, milkshakes og fødevarer var en dekoration korte af næsten alle 1950s diners. Replika tin tegn kan købes gennem mange online forhandlere, og kan dekorere et køkken eller et 1950s-tema værelse i dit hjem. Dekorere med tin tegn i en række størrelser til en ægte diner look.

Neon tegn

Neon tegn var en anden dekoration fundet på væggene i 1950s diners, og vil give dine vægge et autentisk retro fornemmelse. Disse tegn normalt bestod af ord og fortalte gæster nogle af de specialiteter diner, såsom øl, hamburgere og pommes frites. Købe neon tegn online eller på home decor og parter butikker.

Vintage plakater

Brug vintage plakater af berømtheder og bands, der var populære i 1950 ' erne til at dekorere dine vægge til at ligne en diner. Berømtheder som Marilyn Monroe og Elvis Presley vil tilføje en nostalgisk kvalitet til din indretning.

Ternet fliser

Checker print vægge og gulve var et fælles element i indretning for 1950s diners. Bruge små sorte og hvide fliser til pryder bunden halvdelen af dine vægge, med lyse rød eller grøn maling over fliserne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com