1950s Hollywood Glam soveværelse

August 21

1950s Hollywood Glam soveværelse

Overdådige, luksuriøse og potentielt overbærende, Hollywood Glamour er særligt passende til værelses indretning. Om soveværelset er for en ung pige, kan enkelt ung kvinde eller par, Hollywood Glamour - også kendt som Hollywood Regency--være herlig retro eller cutting-edge moderne. Mens det ser rige, behøver Hollywood Glamour-stil ikke at koste en formue. Nøgler til glamming op en soveværelse ala Hollywoods guldalder forståelse dens underskrifter, og derefter foretage valg i overensstemmelse med de behov og stil i soveværelset "stjerne."

Påvirkninger

Som navnet antyder, er Hollywood Glamour stil i vid udstrækning inspireret af den gyldne alder af Hollywood, fra 1930 gennem 1950. Hollywood scenografer inspireret stil med grand, luksuriøse baggrunde for stjerner som Marilyn Monroe og Joan Crawford walking ned vindeltrapper spotlighted af en krystallysekrone eller forkæle sig selv foran deres forfængelighed. Skuespillerne var ofte større-end-livet, så de sæt design skulle være rig nok til at fremvise dem, men minimalistisk nok ikke at overstråle dem. Andre påvirkninger af Hollywood Glamour stil omfatter art deco og asiatisk-inspirerede elementer.

Møbler

Hollywood Glamour soveværelse ville ikke være komplet uden mindst et par signatur møbler stykker til at definere udseendet. Der er ingen minimum eller grænse, så arbejde med dine eksisterende møbler, smag og budget til at indarbejde følgende. En grand-skala seng med eller uden høje stillinger på hoved og mund--med andre ord gå høje eller gå minimal, men med alle midler gå store. En chaise lounge er en hybrid af en sofa og en stol, og ingen selvoptagede starlet ville være fanget uden en i sit soveværelse. En makeup forfængelighed er et knudepunkt i Hollywood Glamour soveværelse, næsten lige til sengen.

Accenter

To signatur accenter i Hollywood Glamour soveværelse er store nok til at være på niveau med sine møbler: en lysekrone og en stor væg spejl. Hvis krystallysekrone er ikke i dit budget, capiz shell lanterner kan hænges fra enhver loft uden el-arbejde og er bredt tilgængelige til rimelige priser. Stor væg spejl kan være af enhver form, men bør være stor nok til at være samlingspunkt på den væg du vælger at hænge det. Hvis du ikke allerede har en, og det ikke er inden for dit budget, kan du prøve en vignet af flere mindre spejle på den ene væg.

Farver og materialer

Film i den tidligere del af Hollywoods guldalder blev filmet i sort og hvid, så sæt designere ofte anvendte frodige eller reflekterende materialer i rige farver for at skabe dybde. Hvid blev brugt dengang og nu, men ikke uden andre farver som sort--fra art deco indflydelse--variationer af blå, og asiatisk-inspirerede farvepaletter, såsom rød, gul og grøn. Populære materialer dengang og nu at oprette Hollywood glamour er sølv eller spejl-lignende finish, krystal, fløjl, silke og satin.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com