1950s køkken idéer

May 12

Køkkener i 1950 ' erne var munter, hyggelige steder at være. De var familie-hub, hvor varme og god lugte stammede fra komfur som familien samledes ved måltiderne. For dem der værdsætter nostalgi fra 50 ' erne køkken, er det muligt at bringe tilbage den udseende og stemning i dage.

Apparater

Retro apparater transport straks et køkken tilbage til 50 ' erne. Vælg renoverede antikke apparater eller vælge nye modeller, der er fremstillet til at ligne de er antikviteter. Disse retro komfurer og køleskabe kommer i smukke farver og er udstyret med den nyeste teknologi, så at du har alle moderne apparater alsidighed. Opvaskemaskiner kan have vintage udseende samt med temmelig farvede paneler, der passer til resten af ' 50 apparater. Du kan endda finde mikrobølger, der er specielt fremstillet til at matche de større apparater.

Møbler

De store spise i køkkener i 50 ' erne var rummelig nok til at holde Formica tabeller med chrome indramning, ledsaget af dinette stole, der havde plastforede sæder og ryglæn. Hvis du ønsker at indarbejde en 50 ' erne diner look, overveje et køkken sæt med modulær kabiner. Omfatte en vintage hutch for at holde retter og vise keramisk geegaws. Endnu bedre, finde en, der omfatter en gammeldags mel bin. Placer en kartoffel og løg bin ved siden af.

Stof tilbehør

Et af aspekter af en 50 ' erne køkken, der gjorde det føles så hyggeligt var brugen af stof. Starte en samling af smukke duge med en 50 ' erne look, og omfatter klud servietter. Samle eller lave dine egne klud grydelapper med vintage prints og tilføje nogle sted måtter samt. Hænge fluffy Priscilla Cafe gardiner i vinduerne, og glem ikke gammeldags klud forklæder med dyb patch lommer og masser af rick-rack. Dække dine små apparater såsom brødristere og tepotter med quiltet cozies.

Diverse Tilbehør

Lagt sidste hånd på din ' 50s køkken med nostalgisk tilbehør. Placer en lazy Susan i midten af tabellen Formica. Find en papirkurv kan med en mund-løftestang, der åbner låget. Hænge en lang hale kat ur på væggen. Vælge retter med design, der var populære i 50 ' erne. Overveje en vintage sæt af melamin middag ware. Dekorere din tællere med en gammeldags radio, en cookie jar, en vintage brødrister og en stå mixer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com