1970s dekorationer til fester

March 13

1970s dekorationer til fester

Uanset din alder, du enten huske, eller har lært om i 1970 ' erne. Ud over det er en omtumlet tid i USA 's historie, var det også en tid med interessante stil og indretning, der er dukket op igen flere gange, siden årtiet sluttede. Hvis festdekorationer a la 1970s er af interesse for dig, Lær hvor nemt det er at erhverve eller oprette hvad er nødvendigt for at succesfuldt dekorere din næste fest i temaet.

Historie

I 1970 ' erne følte amerikanere hjertesorg og terror af et land i krig. Unge mænd vender hjem fra Vietnam i kister i et alarmerende tempo. Demonstranter opfundet sætninger og tekster, at overlevet langvarige test af tid. Musik ofte blev brugt som en form for protest, og nogle protester eskalerede til kaotiske proportioner.I 1970 ' erne også givet hippier. Mens de fik ofte dårlig presseomtale som værende pot-rygning, beskidte individer, der passes mere for deres medicin end for deres personlige fremtræden, de ofte var fredelige mennesker, forsøger at skabe en opmærksomhed i en verden, hvor myndighed ikke var ofte udfordret.Hippier var kendt for deres tendenser, som dem var endnu en anden protest mod mode. Bell-bottomed jeans, T-shirts med slogans, bonden toppe til kvinder og sandaler består en typisk outfit af gange.Flower power var i fuld implementering i 1970 ' erne, med fredselskende kvinder og mænd gentagne udsagn som "Make love, not war" og "Magt til folket."Uanset ens erindring af 70 ' erne, årtiet sat sit præg på historien og nu vender tilbage til os i form af en mode renæssance og dekorative memorabilia. 1970s tema fest er populære og både enkle og økonomisk at dekorere.

Typer

Typer af 1970s tema dekorationer omfatter, men er ikke begrænset til, nogle af de følgende elementer. Den største og mest populære element til at dekorere med er tegnet på fred. Store eller små, hængende fra fiskeri linje fra et loft eller bogført i en ramme på en væg, fred tegn var et vigtigt symbol af 70 ' erne.Check vintage butikker eller auktionssider for fred tegn memorabilia. Du vil finde indrammede billeder eller stykker af illustrationer, plakater, smykker, T-shirts, patches, håndtasker, bælter og meget mere.Fredssymbol af to fingre holdt op er en anden populær dekorative indslag. Fås også som illustrationer eller på plakater, fred symbol statuer blev populære og kan stadig blive fundet for en nominel gebyr.

Typer

Vende tilbage tid som du husker virkningerne af sort lys på smukt tema plakater i 1970 ' erne. Disse pærer oplyst figurer eller emblemer og skabt en stemning af næsten overnaturlige del når det kombineres med musik og attitude af æra. Mange udsmykning butikker eller gave butikker, såsom Spencer gaver, stadig bære sort lys eller sort pærer.Finde plakater fra i 1970 ' erne på vintage butikker eller online på forretninger byder kunsttryk. Hænge dem op på væggene i dit parti placering og stik i en sort lys for et skridt tilbage i tiden til i 1970 ' erne.Vintage reklamer fra denne periode er ofte tilgængelige som tin tegn eller plakater. Disse kan skabe en følelse af nostalgi, ud over at forbedre tema indretning.

Typer

Yderligere part indretning minder i 1970 ' erne kan omfatte en pladespiller. Ingen havde hørt om cd'er eller MP3s i 1970 ' erne, og pladespillere var åleglat og sofistikerede form af aflytning nydelse. Finde en på en sparsommelighed shop for den bedste værdi, og hverve alle du kender til at kontrollere deres lofter for 33s og 45s. Ud over at give vintage musikken til 70 ' erne part, bliver pladespiller og optegnelser, selv en del af de 1970s tema dekorationer. Udpege en DJ til at spille rolle, og klæde hende i passende 1970s mode.Glem ikke tilføjelsen af hængende perler fra 70s. Længder af strejkeramt plast perler blev brugt til at dekorere samt, cordon off specifikke områder inden for en lejlighed, eller "pad,", som de ofte blev omtalt. Finde perler på ethvert fartøj butik og streng dem på længder af fiskesnøre. Hænge i multipla i hele området part.

Mode

Hvis part værterne bære 1970s mode og tyder på, at deres gæster gør det samme, vil beklædning og tilbehør blive en vigtig del af indretningen. Runde wire-kantede briller er billig og nem at finde på sparsommelighed butikker eller auktionssider. Fjerne objektiver til et klart udsyn. Glem ikke at ombryde en hovedbøjle rundt alles hoved. Og jo længere ens hår er, jo bedre. Find billig langhåret Parykker på partiet butikker og bære dem med en bøjle.Glem ikke medaljoner eller kærlighed perler og bælter med store spænder at accessorize ensembler.Mod slutningen i 1970 ' erne så vi Disco æra invadere vores land. Hvis du hælder mod dette aspekt af 1970s dekorationer, kan du tilføje et par ekstra eller helt forskellige begreber til din festdekorationer. Disco bolde er nemme at finde på partiet butikker eller gavebutikker og hang ned let fra loftet med snor eller fiskesnøre. Tilføje en strobe lys og alle yderligere dekorationer til dit 70 ' erne part kan blive irrelevant. Udvis forsigtighed, men som strobe lys har været kendt for at nogle mennesker ubehageligt eller syg.For disco mode, være sikker på at finde nogle platform sko og wide-lapeled skjorter i vintage butikker, og tænk i retning af Bee Gees hår i stedet hippie pandebånd.

Effekter

1970s tema dekorationer vil øge enhver part, der er designet til at huske denne svunden tid. Tage idéen yderligere ved at spille kun 1970s musikken og tromme op nogle opskrifter, der blev noteret som generering fra denne tidsramme. Har små genstande som ekstra pandebånd og sandaler tilgængelige på døren til gæster, som ikke kunne fremtrylle nok af kig på egen hånd.Stadig ikke sikker omkring din dekorationer? Leje en film fra æra, som "Stayin ' Alive", eller se genudsendelser af "at ' 70's Show" for endnu flere ideer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com