1970s stil Bordblomster

September 5

1970s stil Bordblomster

I 1970 ' erne repræsenteret et årti med forandringer. Det markerede afslutningen på Vietnam krigen og Nixon æra. Det var vidne til en dramatisk skift i populærmusik, frisurer og mode. Nyd svælgede i nostalgi af landets bicentennial, kæledyr sten og humør ringe. Fans af retro design, såvel som dem, der blot planlægger en temafest, bør overveje en 1970s tabel centerpiece.

Fondue gryde

Afhente en høst guld eller avocado grønt fondue gryde og giv det et sted i forgrunden i midten af spisebordet. Tjene op smeltet ost og brød firkanter eller dyppe chokolade og frugt. For virkelig at få gæsterne blander sig, skal du oprette flere typer af fondue på forskellige borde. Ikke i humør til fondue? For en anden twist, Fyld en vintage fondue gryde med vand, indsætte en blomster frø og arrangere en langt-ude blomsterarter centerpiece.

Disco kugle

Hvad 1970s-tema tabel ville være komplet uden en spejlet diskotek bold? Kilde fest udlejning gemmer en disco kugle, eller købe en på en brugte shop med speciale i elementer fra årtiet. Placer det i midten af bordet som en instant samtale starteren.

Smilende ansigt

Lysne buffet eller spisebord med en pap påklædningsdukke af denne allestedsnærværende symbol i 1970 ' erne. Skære en stor pap cirkel og skabe en base med to rektangulære stykker pap. Fold de base stykker i halve og lim på hver side af den pap påklædningsdukke for støtte. Male cirklen lyse gule og tilføje den velkendte smil og øjne med en sort tusch. Til en fødselsdagsfest, bage en runde lag kage og dekorere med gul og sort glasur til at genskabe det velkendte smilende ansigt.

Keramiske ugle samling

Ugler, en populær design trend fra 1970 ' erne, gøre et klogt valg for et årti-centreret centerpiece. Gå på opdagelse i keramik ugler i alle former og størrelser på lokale antikke storcentre og Genbrugsbutikker. En eklektisk gruppering af disse fjervildt critters vil se hjemme som en centerpiece i en retro-inspireret rum.

Lava lampe

Tilføje stemningsbelysning til et værelse og gøre en konkret 1970s erklæring ved at placere en ikonisk lava lampe midt på bordet. Mens lamper ikke kan være det første valg for en centerpiece, gør lava lampe sted af betydning i design verden det en naturlig for en 1970s part. Lava lampe reproduktioner er tilgængelige fra nyhed butikker og en lang række forhandlere. Undgå besværet med elektriske ledninger ved at købe en billig pap lava lampe fra en part levering butik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com