1980 's sengetøj temaer

January 31

1980s tema soveværelse kan designes til at passe enhver smag, fra punk til smuk. Når du vælger en sengetøj, overveje tema og farve ordningen af hele rummet så godt. Overvej dine foretrukne elementer i 1980 ' erne, om det var mode, musik, spil eller TV-shows, til at finde inspiration til din indretning.

Fluorescerende farver

Fluorescerende farver var en fast bestanddel af 1980s mode, herunder hot pink og neon gule, blues og greens. Før du vælger dit sengetøj, afgørelse om den farve eller farver til dine vægge. For meget fluorescerende farve kan være overvældende og kan ikke være attraktivt. For eksempel, hvis du planlægger at have lyse pink vægge, kan det være bedst at vælge sort sengetøj med puder i fluorescerende farver til accenter.

Rubiks terning

Den multi-farvede Rubik's Cube er en klassisk 1980s spil og kan gøre for en interessant og farverig sengetøj tema. Kig efter et sengetæppe med en sort baggrund og rækker og smukt farvede firkanter, sammen med firkantet puder, hver i en anden fast farve, som supplement til strøelse.

Videospil

Den enkelhed og tunge pixelering af arkade spil som "Pac-Man," "Donkey Kong" og "Zelda" er klassiske 1980s memorabilia, og kan bruges til strøelse temaer. Et sengetæppe med trykte arkade tegn er en mulighed. En anden er at finde en ensfarvet spredning og vælge et par tegn puder eller legetøj, som "Pac-Man" og hans farverige "spøgelser".

Pasteller og blomster

Pastel farver, neutrale farver og blomstermønstre var en populær stil decor i 1980 ' erne. Vælg sengetøj med en off-white eller beige baggrund og et design af blomster i pulver blå, bløde steg eller fersken nuancer.

Dyreprint

For en mere vild, vildtlevende look var dyreprint alle vrede i 1980 ' erne fra nederdele til sofaer. Vælg et sengetæppe med en leopard, zebra eller tiger print til en seng, der bliver omdrejningspunktet i rummet. For en mere underspillet look, vælge en sort eller solid, mørk-farvet Sengetæppe med dyr-trykt kaster og puder til accenter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com