2,4-D effekter på frugttræer

March 22

2,4-D effekter på frugttræer

Den kemiske 2,4-D er almindeligt anvendt til forskellige afgrøder som herbicid systematisk bruges til at styre bredbladet ukrudt. Vietnam-krigen gjort 2,4-D berømte, som kemiske sammensat omkring 50 procent af varens Agent Orange. 2,4-DS formodede skændsel rejser mange spørgsmål om dens virkninger på mennesker, dyr og miljøet. Med hensyn til frugttræer, 2,4-D årsager varieret effekter, afhængigt af træet og faktorer i forbindelse med dens anvendelse.

2,4-D Basics

2,4-D er en chlorerede phenoxy sammensatte; sin syre form fungerer som et herbicid, der anvendes i havearbejde, landbrug og skov management til at kontrollere ukrudt. Som et hormon herbicid, 2,4-D værker af kontrollerende plantevækst og tvinger overdreven celledeling. Dybest set, anvendelse af 2,4-D forårsager de fleste planter til at vokse sig til døden. Dette er normalt skadelige for vegetation, men når de anvendes i moderation, anvendelsen af dette kemiske stof kan være nyttigt at nogle frugttræer.

Negative virkninger

2,4-D syre form er for lille til moderat giftighed og er giftigt for mest Bredbladet afgrøder (nemlig ukrudt). Fordi 2,4-D distribuerer sig selv for det meste gennem sukker og vand, er det potentielt skadeligt i frugttræer. Nogle frugter udstille tørhed eller ruhed af sværen når behandlet med 2,4-D, mens andre frugtbærende planter, vinstokke, Vis epinastic vækst (hvilket betyder øget vækst af et organ øvre overflade, får det til at bøje sig unaturligt nedad), og unormal vene form og bøjning eller vridning af blade. I disse tilfælde fører 2,4-D til afbrydelsen af vækst, tilintetgørende og eventuel forfald inden for tre til fem uger. Disse negative effekter vises når 2,4-D anvendes på vinstokke eller frugttræer mindre end seks år gamle. Skadelige virkninger manifestere i frugt, hvis kemikaliet påføres frugttræer senest syv dage efter høst.

Positive virkninger

Når de anvendes i små mængder, øger 2,4-D potentielt frugt størrelse i citrus planter, såsom appelsin og grapefrugt træer. Kemiske kan styre modne frugt drop og udstiller ikke sløj effekter, når minimal behandling anvendes i nærheden af æbletræer til weed kontrolformål.

Årsager og opdeling

Spor af 2,4-D overføres som vapor drift, eller i forurenet jord eller forurenet vand, påvirker frugttræer og har potentiale til at forårsage skade. Selv afgrøder, der kan sprayes med 2,4-D sikkert er modtagelige for dens negative virkninger på visse stadier af vækst, især i en ung alder. 2,4-D skader unge frugttræer af enhver slags. Vapor opstår mest ved ester versioner af produktet; indeslutning af 2,4-D lettere ved hjælp af amin versioner. I jord har 2,4-D en lav persistens og en halveringstid på mindre end syv dage, normalt ikke længere end en eller to uger. Jord mikrober absorbere og nedbrydes hurtigt 2,4-D. opdeling priser stiger med øget sediment belastninger, næringsstoffer og opløst organisk bomuld.

Kommercielle produkter

Over 1500 pesticider liste 2,4-D som ingrediens. Prominente mærker der indeholder 2,4-D omfatter Aqua-Kleen, Barrage, græsplæne-holde, Malerbane, Planotox, Plantgard, Savage, Salvo, Weedone og Weedtrine-II.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com