220 volt stik identifikation

January 12

220 volt stik identifikation

Der er ingen enkelt type stik bruges udelukkende til 220 volt strøm. Med mere end 100 lande power enten i øjeblikket eller tidligere bruger 220 volt som deres elektriske forsyning, 220 volt stik kommer i mange konfigurationer.

Plug typer

Der er 13 hovedtyper af elektriske stik, nogen som kan være 220 volt stik afhængigt af den elektriske spænding i det land eller område. Stikkene er identificeret ved bogstaverne A til M. A er et stik med to flade parallelt stikben anvendes i Amerika, mens B har to flade parallelt stikben og en grundstødning pinkode og bruges i de samme områder som A-typen. Europæiske stik generelt har runde stikben, undtagen i Det Forenede Kongerige, mens australske stik har flad stikben i en V-form med eller uden en gren til jordforbindelse.

220 volt lande

Omkring 90 lande rundt om i verden bruger 220 volt power for deres elektriske forsyning, herunder Argentina, Kina, Egypten, Grækenland og Israel. Der er også mange tidligere 220 volt lande, der har konverteret, eller er i færd med at konvertere, til EU 's Standard for 230 Volt.

220 volt stik

Lande med 220 volt strøm bruger alle 13 typer stik, med nogle ved hjælp af en blanding af to eller så mange som fem forskellige plug typer inden for deres grænser. C type stik, hvilke funktioner, to runde stikben, der bruges i en lang række lande med 220 volt strøm.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com