3 bedste solpaneler

January 7

3 bedste solpaneler

Solenergi er en af de mere rigelige ressourcer i verden. Og solpaneler, som udnytte solenergi og konvertere det til elektricitet, har været i produktion i årtier at forsøge at udnytte denne vedvarende ressource. Kravet om at finde alternative kilder af effektive og vedvarende energikilder er steget betydeligt i det sidste årti, og fremskridt i sol-teknologi besvare opkaldet.

SunPower 215

SunPower er et amerikansk firma, der producerer solpaneler og andre solenergi udstyr. Virksomheden blev rangeret nummer 1 i verden af energi fokus, en britisk organisation, der priser og anmeldelser energivirksomheder over hele verden. Hjemmeside Solar Power myndighed siger SunPower producerer nogle af de mest effektive solpaneler på markedet, ved hjælp af teknologi udviklet ved Stanford University. Deres paneler også æstetisk tiltalende, ifølge hjemmesiden. Energi fokus gav SunPower produkt bedømmelse af 4,25 ud af 5 mulige stjerner. Henhold til SunPower er 215 den mest effektive på markedet, producerer op til 50 procent mere strøm end konventionelle solceller af samme størrelse. Deres effektivitet er 17,3 procent, hvilket er gennemsnittet for andre solpaneler, der producerer på mellem 12 og 20 procent effektivitet, ifølge Solar Power myndighed.

SolarWorld Sunmodule

SolarWorld er et tysk firma, der producerer også solpaneler i USA. Ifølge hjemmesiden Moodia skaffer SolarWorld sin egne råvarer for deres solpaneler, så kvalitetskontrol kan overvåges af virksomheden fra start til slut. Energi fokus gav SolarWorld paneler en fabrikat bedømmelse af 4,25 ud af 5 mulige stjerner. Business Wire kalder Sunmodule en høj kvalitet og pålidelig solpanel, der kommer med en 25-årig opfyldelsesgaranti. SolarWorld bruger højtydende polychrystalline teknologi, der tilbyder effekttætheder 230 til 240 watt på peak performance.

Westinghouse Solar Andalay

Westinghouse erhvervet en sol selskab kaldet Akeena Solar i 2010 og begyndte at markedsføre en helt ny type af solar panel kaldet Andalay. Det er den første integrerede, virkelig gør det selv-solpanel på markedet. Alle dens komponenter, herunder ledninger, stativer og invertere, er bygget. Teknologien kaldes plug-and-play, fordi panelerne dybest set kun behøver at være monteret og tilsluttet skal være funktionsdygtigt. De er også de første solpaneler til at producere AC nuværende, som er typen af elforbruget i sommerhuse. Andre solpaneler producerer DC-strøm der skal være konverteret til AC nuværende, som kræver flere komponenter. Westinghouse siger Andalay reducerer mængden af nødvendige dele 80 procent. Andalay blev opkaldt den mest innovative solpanel af den daglige grønne i 2010.

Går sol

Før det besluttes at gå med solpaneler, skal du beslutte, om du ønsker dit hjem for at være 100 procent solenergi. Du skal vide, hvor meget energi du bruger til at afgøre, om du har nok Tag området at rumme solpaneler, og også hvis det er en omkostningseffektiv investering. SunPower anbefaler at bruge solpaneler til at supplere nytte-leverede elektricitet. Elektricitet, der anvendes om natten er billigere end elektricitet, der anvendes i løbet af dagen, når din solpaneler skulle arbejde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com