4-hastighed vs variabel hastighed ovn

February 14

4-hastighed vs variabel hastighed ovn

En ovn er en af de hyppigst anvendte og påberåbes på apparater i et hjem. Det er også en af de mest dyrt at købe og drive. Hastigheden af ovnen vedrører hastigheden dens motor bruger til at blæse luft gennem kanalsystemet at gøre værelser i dit hjem varme. Gør dig bekendt med forskelle og ligheder mellem fire hastigheder og variabel ovne opfylder dit behov for hastighed, så du kan holde dit hjem så behageligt som muligt.

Fire-Speed ovn

En ovn med en fire-trins motor giver energieffektivitet, enkelt, to hastigheder og tre-trins ovne ikke. I modsætning til en enkelt-trins motor, som blæser konstant, udnytter en fire-trins, low, medium og høje hastigheder. Dette giver mulighed for en fire-trins ovn til at køre effektivt, ved hjælp af det rette niveau af hastighed til at blæse den ordentlig mængde luft til at nå den ønskede temperatur for værelser i hjemmet.

Variabel hastighed ovn

Motor på en variabel hastighed ovn har typisk to eller tre hastigheder--høj, MIDDEL og lav. Ovnen starter i high-speed mode; derefter som rumtemperaturen varmer, det reducerer hastigheden og opererer på en medium eller lav hastighed--baseret på temperaturen på termostaten. Som et resultat, når værelset den ønskede temperatur hurtigt fordi motoren kører i tilstanden høj hastighed. Temperaturen i rummet forbliver konstant, uden at motoren skulle udøve mere fart end nødvendigt når ovnen skifter til den medium hastighed.

Ligheder

Fire hastigheder og variabel hastighed ovne er langt mere effektive end single-speed ovne, udnytte hvad ovnen branchen kalder "intelligent teknologi." Hvad dette beskriver er hvordan termostaten "taler" til ovn-system og fortæller det hvad hastighed motoren skal bruge. For eksempel, på en kold vintermorgen, vil en fire-trins og en variabel hastighed ovnen begynde på en høj hastighed, hurtigt distribuere varm luft til værelser. Da værelserne nå den ønskede temperatur, vil termostat fortælle ovnen til at reducere den motor hastighed.

Forskelle

Når dets motor hastighed er reduceret, vil en fire-trins ovnen automatisk bremse ned til medium eller lavt. Du har også mulighed for at slå motoren fra ved en switch på termostaten. Hvis du erstatter et ældre fire-speed ovn, kan du dog finde, at reparation pros vil styre dig mod at skifte til en tre-trins udskiftning motor til din ovn. Dette er fordi de fleste boligejere sjældent bruger funktionen "off". På den anden side en to-trins ovn vil reducere i hastighed fra høj til mellem, og en tre-trins ovnen vil reducere til medium eller lavt. Du kan kun aktivere en variabel hastighed motor--, uanset om det er en to - eller tre-trins enhed--helt ned ved hjælp af parameteren på ovnen enheden selv--ikke fra en switch på termostaten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com