5 elementer af Feng Shui og Boligindretning

May 2

5 elementer af Feng Shui og Boligindretning

Feng shui er en gammel kinesisk kunst dedikeret til kanalisering og lede strømmen af energi i et hjem. Boligindretning er normalt om at skabe et elegant og funktionelt rum. Men ved at indarbejde nogle grundlæggende feng shui elementer i Boligindretning, kan du forbedre strømmen af positiv energi i dit space, efter principperne i kunsten. Feng shui har fem primære elementer, der kan bruges, når udsmykning.

Jorden

Element af jorden kan være repræsenteret i dit hjem af varer, der har jordfarver såsom brun og gul. Også hjælpe genstande lavet fra jorden, såsom keramik eller terra-cotta objekter, med at aktivere jorden energi. Har disse elementer i den sydvestlige del af et værelse hjælper med at fremme energi vigtigt for relationer.

Træ

Træ er det element, der bringer kreative energi til dit hjem. I den østlige del af dit hjem, møbler lavet af træ eller ting, der er grønne hjælp til at repræsentere dette element i rummet. Typen af træ også spørgsmål. Løvtræ som eg, repræsenterer en stærkere energi, mens blødere woods repræsenterer tilpasningsevne og smidighed.

Vand

For at tiltrække rigdom i dit liv, du har brug at sikre, at elementet vand er tilstrækkeligt repræsenteret i hjemmet. En vand-funktionen kan naturligvis repræsenterer vand, men så kan et spejl eller kunst, der afspejler figuren af bølger eller repræsenterer vand. Mørk blå tekstiler og kunst også kalde frem vandenergi. Vand bør placeres i nord eller øst.

Brand

Brand er repræsenteret ved at farve rød og objekter, der producerer varme. For eksempel, kunne en brændeovn eller pejs eller en lys repræsentere brand. Brand bør ikke placeres i nærheden af din vand elementer uden et andet element mellem dem for at forstyrre energi konflikten. Brand bringer spænding og transformation energi.

Metal

Sidste af de fem elementer er metal. Enhver metal kan repræsentere dette element, men de to bedste muligheder er guld og tin. Metalgenstande bør ikke have skarpe hjørner, hvis det overhovedet er muligt. Beskyttelse er repræsenteret af metal. I et rum med for meget træ giver metal en måde at skabe balance mellem energien.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com